Új hozzászólás Aktív témák

  • TESCO-Zsömle

    félisten

    válasz _drk #54119 üzenetére

    Nyilván, az szívta meg, aki a nagy hajrában eladta a VGA-t fillérekért, hogy aztán ne tudjon újat venni normális áron.

    Én egyelőre elvagyok a V64-el 1440p-n. A mostani "ablakból" kiestem az árak miatt, a következő fejleszátsi ablak 2022-ben nyílik számomra, addig marad ez. Majd akkor meglátom, hogy futja-e teljesen új platformra, vagy a mostani X470-et pimpelem fel az elérhető legjobb cuccokkal, amik addigra ~2 generációval lesznek öregebbek az aktuálisnál.

    Tudom, hogy vannak, akik nem tehetik meg és vannak, akik megtehetik, hogy csak a vállukat ránták az aktuális helyzetre, de szerintem az ilyenekre a legjobb megoldás mindig az, hogy nem veszel semmit.

    Akinek meg az ökörködés is elég/át tud szokni, annak ott a PS4/5. Utóbbit elő lehet rendelni, az ára fix*. Nem fogják megskaplolni, csak ki kell várni míg megjön.

    * - És egyébként ez az a pont, ahol számomra az egész MSRP-s marhaság átcsap egy nagy, jól kigondolt átverésbe/lehúzásba. Ha tényleg komolyan gondolták volna ezt az egészet, akkor lehetne eredeti áron előjegyeztetni. De nem lehet... Talán csak az EVGA-nál, ők is csak a USA-ban... A többiek szépen eleresztették a dolgot, had szaladjon...

    Sub-Dungeoneer lvl -57

Új hozzászólás Aktív témák