Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Abu85 #49932 üzenetére

    de ki mondta hogy otthon meg akarom csinálni vagy bármi egyebet? mi reflektáltál vagy mikről beszélsz nekem miért keverd ide ezeket a dolgokat? Azt kondtam hogy az nvidia maxine is hasonló elven működik.leszarom a googlet, azt sem tudom hogy keverted ide.

    jah hát a többit meg gondoltam hogy számodra ez is szar meg az üzemeltetőknek is szar.de figyelj ez is igaz lehet, de ez sem érdekel nem volt benne mondandómban hogy ezt mekkora über dolgonak gondolom. Jó lenne ha néha a kisebbség ( Nvidiát kedvelők de nem AMD haterek pártjára gondolok, aminek alapító tagja vagyok ) mi is kommentelhetnénk szabadon.
    A te véleményed egy elmondása szerint független ,de nem pártatlan újságíró véleménye, nem a piacé.
    Ráadásul engem az sem érdekel ez a maxine sikeres lesz e vagy sem , egy párhuzam volt a video minőség feljavításával, ahol a H264 tizedre való tömörítéséből állítanak elő jobb végeredményt mint az eredeti. Ha telekommunikáció nem használja hasznos lehet a netflixnek és társainak ha az sem megy a süllyesztőbe akkor ott a helye de nem tudsz se te se én nyilatkozni semmilyen üzemeltető nevében, mert nem vagy az.

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák