Új hozzászólás Aktív témák

  • b.

    félisten

    válasz Cifu #45063 üzenetére

    na most írok egy szösszenetet erről az egészről. Délelőtt csináltam játékteszteket és benchmarkokat hogy kidobom majd a logoutra mi a helyzet mert nagyon gyors volt ez a váltás, tegnap este jött ez a "lehetőség" ( nem véletlen az idézőjel)
    Most végeztem a radeon tesztekkel, volt szívás, de azért meg tudtam oldani. Ehhez képest a délelőttöm zsír volt. a 2060 nal.De majd megírom, meg fényképekkel is alátámasztom miről beszélek mert aztán kapom az NV troll dumákat pedig egyébként van előrelépés teljesítmény terén elég jól.
    + megvan az adrenalinról is a véleményem, remélem Nvidia soha nem fog váltani az " elavult " felületéről és megtartja azt így ahogy van mert istenkirály. Egyébként most éppen a FC New Dawn után HDR módban maradt a Windows asztal és 60 Hz maradt a képfrissítés és megint újra kell indítanom a Windowst, hogy vissza álljon normal színekre....Freesnyc 2 monitorom van...

    imi123 :
    hmm azt hiszem körül nézek a 2070 S környékén :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)

Új hozzászólás Aktív témák