Új hozzászólás Aktív témák

  • Tyrel

    őstag

    válasz imi123 #42282 üzenetére

    Garantáltan túlárazott lesz, a customokra pedig szerintem kb. szeptemberig várhatunk (persze-persze "augusztus", hagyjuk már, AMD-ről van szó), és mivel elcseszték az árazását ezért nagyjából pont 0 lesz a piaci "penetrációja" (viva la purhab), aminek következtében bármilyen technológiát ill. fejlesztési irányt is próbál érvényesíteni, az garantáltan nem fog neki sikerülni.

    Majd ha esik 100 USD-t az ára lehet hogy jó vétel lesz, kb. annyira mint most a jóárasított Vegák, de az ég világon semmilyen ígéretet vagy vágyat nem fog teljesíteni. Maximum tisztes iparosmunka, maximum.

    Azért foskupacozom mert ha az AMD-nek ennyire futja, ha ez a nagy üdvöskéjük amin évekig dolgoztak, akkor a diszkrét GPU piaci pályafutásuk jövőre úgy ahogy van véget ér, és meg is fogják érdemelni.
    nVidia már nagyban gyúrja az Ampere-t, amivel garantáltan nem 5%-okat fog előrelépni (rövid időn belül újra), a morzsákért meg majd Intel szépen beáll a sorba és úgy takarítja el a vergődő AMD maradványait mintha sose lett volna.

    [ Szerkesztve ]

    Turenkarn

Új hozzászólás Aktív témák