Új hozzászólás Aktív témák

  • Abu85

    HÁZIGAZDA

    válasz b. #41756 üzenetére

    Csak ez a szerződés nem vonatkozik ám a szolgáltatókra. Az NVIDIA a GeForce Now hardveres és szoftveres hátterét tudja eladni. Lényegében azt, hogy egy szerver tudjon streamet adni egy teszem azt 500 km-re fekvő gépnek. Semmi más nincs a csomagban, elvégre a játékok licenceivel nem rendelkeznek, a saját szolgáltatásuknak köthetnek Steam, Uplay, akármi szerződést, de nem ruházhatják át egy harmadik félnek. Ergo minden szolgáltatónak külön szerződést kell kötnie a kiadókkal, és ez koncepcióból ilyen, mert a helyi szolgáltatók tudják maguknak kikalkulálni, hogy milyen üzleti modell mellett tudják üzemeltetni az NVIDIA-tól megvett hardver és szoftvercsomagot, amire majd kínálhatnak egy saját boltot, akár játékvásárlással, akár kölcsönzéssel, ezernyi lehetőségük van.

    A Stadia követelményeihez azok a minimumok vannak beírva, ahol a Google ezeket tudja biztosítani. De az az optimális, ha nagyobb sávszéled van. Ez manapság nem nagy dolog amúgy, az én szolgáltatómnál az 1 Gbit a legkisebb csomag.

    (#41758) Oliverda: Ez körülbelül az a dolog, amikor te nem értesz hozzá, de azért magyarázol. A pingnél nem kell számolnod egy bemeneti adatra egy akár 4K-s képkockát. Vagy úgy gondolod, hogy utóbbi ingyen van, csak kéred és a távoli gép előhúzza a kalapból?

    (#41757) FollowTheORI: Szerintem őket a cloud gaming egyáltalán nem érdekli.

    [ Szerkesztve ]

    Senki sem dől be a hivatalos szóvivőnek, de mindenki hisz egy meg nem nevezett forrásnak.

Új hozzászólás Aktív témák