Új hozzászólás Aktív témák

  • Ren Hoek

    veterán

    válasz Abu85 #32084 üzenetére

    Mindeközben a userek a tesztekre hagyatkozva fognak kártyát venni. Mivel ekkora szórás lesz a játékok és tesztprogramok között, egész egyszerűen nem lehet átlagos teljesítményt mérni majd a Vegára.

    FineWine amit csak a borászok tudnak értékelni kb.

    Viszont bennem is felmerült, hogy miközben szeretnék már 4K-ra kártyát venni, de így, hogy jelenleg kijön belőle egy 1080 + itt ott amott gyorsul 0-30%-ot, olyan játékokban amik feltehetőleg nem is érdekelnek... Mi van ha nem is jön Vegán játék a köv 1 évben ami Witcher3/GTA5/ stb szintjén van és megéri egyáltalán megvenni vagy kipróbálni a demóját? Előlegezzek meg ekkora bizalmat a kártyának?

    Tehát kb általános játékra, kiegyensúlyozott teljesítményre nem sok értelme van még Vegát venni. Max fél-másfél év. (A korábbi fejtegetésből nekem egy 1080 perf oké lett volna 130-140K-ért, ha az árral akart volna odaverni az AMD... de nyilván soha nem fogják ennyiért adni, főleg ha van még stenk a kártyában a jövőre nézve)

    (#32087) smc válasza: Két szérián keresztül csak papíron ettem be a maszlagot (970 vs. 390X/Fury DX12 mennyorszá - 25játék nyárra.... aztán 1070 vs. Polaris nyár utána közvetlen Vega: 1 év csúszás..
    Szóval max a fórumos időelcseszést szoptam be :D )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák