Új hozzászólás Aktív témák

  • HSM

    félisten

    válasz Petykemano #25593 üzenetére

    Ez két teszt, az egyikben a háromszögek a kamera előtt vannak, a másik esetben pedig kidobásra kellene kerülniük, mivel a kamera mögött vannak, ha jól értelmezem a fordítót. Azt mutatja a teszt, ezen körülmények meleltt hány millió háromszöget rajzol ki az adott GPU másodpercenként.
    És igen, az is látszik, hogy a P10 főleg az eldobott háromszögeknél szépen elhúz a többi pirostól, de még mindig le van maradva a zöldektől (bár érdekes, hogy pont a GTX1060-tól itt nem annyira).

    A második teszt pedig ugyanez, csak tesszelációval. Ott is szépen látszik, hogy Fury-Hawaii karikon elég szépen ugyanoda behúzza a féket, itt pedig a zöldek végképp elhúznak. Mint láthatod, amúgy a zöld karik generációk óta erősek ezen a geometriai téren, mióta kihozták a Fermi-ben az elosztott geomaetriai motorjuk. (Igen, itt lőtték el a tesszelált óceánt a város alatt. :K )

    Halkan megjegyzem, a megfelelő AMD topikokban köztudott tény, hogy elég sokat lehet nyerni bizonyos programokban ha a Radeon Settings programban maximalizálod értelmes szintre a maximális tesszelációs faktort ezen kártyákon, a képminőség hatás meg közelíti a nullát. :K

    Ahogy mondod, ez pl. egy remek pont lehet a trollkodásra. :K

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák