Új hozzászólás Aktív témák

  • and1ao

    őstag

    válasz ggbuffon1897 #1928 üzenetére

    Én vonta le semmiből semmilyen következtetést.
    Adjatok egy statisztikát hány dVGA kelt el az elmúlt mondjuk 5 évben. Intel IGP nem játszik, mert az n+1
    És mennyi CPU-t.

    Mindenki azt vesz amit akar nem más pénzével gazdálkodom hanem a sajátommal Tudod sokan nem látnak le a hordó aljára, hidd nem viccből van 3770k-m és nem is viccből nem lett eddig lecserélve.
    Sűrűn hazahordom a munkám, mert egyszerűen kénytelen vagyok, határidő tudod.

    Nincs itthon 4k kijelzőm és nem is lesz még egy darab ilyen téren ez a humbuk nem érdekel.

    "Gamer" társadalom még kicsi, ha másképp gondolod vak vagy egyszerűen, csak hype-ra jó semmi másra. Aki csak játszik vegyen konzolt. Gamer Pistinek úgysincs pénze 500-1000$ CPU-ra mert nincs keresete.
    Egy jó példa mert a múltkor belefutottam CS:GO majort nézték 600 ezren steamen és nézték 50 ezren talán a helyszínen, hát ez minden csak nem sok.

    Jah hát majd egyszer dolgot is hallottunk már máshol is lásd GCN radeon, és valaki egyszer itt linkelte fórumon hogy 10-15% több maradt a Tahitiben mint a Keplerben anno, De ez nagyon sideway, pedig hidd el én sem hiszek már a tündérmesékben.

    Itt pont semmi nem fehér vagy fekete: Lemondok 10-20% teljesítményről játékok alatt mert egyébként is koca játékos vagyok, én magam, bár ezt mondhatom sok más fórumozó nevében is, szerintem. Ellenben nyerek mondjuk 1 óra életet például és mellé jó néhány mozijegy nagyücsi és popcorn árát. Deal!

    Lentebb reagáltál egy kommentre, aminek megint semmi értelme, de teszek fel másik kérdést rá

    mutass nekem usert aki 300-500-1000$ költ CPU és CSAK játszik, és nem nézz mellette, videót filmet vagy social media-t?

    De kérni fogom hogy csináljanak egy szavazást arra hogy ki mire használja a PC-t otthon vicces lenne az eredmény szerintem.

    (#1927) Ragnar_ : Csatlakozni tudok sh4d0w kollégához Gamer szegmensben nincs árbevétel mivel csak hoyg magamat idézzem "Gamer Pistinek úgysincs pénze 500-1000$ CPU-ra mert nincs keresete" ezért ott kell a legalacsonyabban tartani az árrést

    Befejeztem a dolgot itt is azt hiszem.

    (#1942) VirsLee: Nem igazán vannak még, azoknak a nagyobb robbanása majd inkább Raven Ridgel lesz szerintem. Illetve az R3-al, egy időben.

    [ Szerkesztve ]

    Guild Wars2!

Új hozzászólás Aktív témák