Új hozzászólás Aktív témák

  • Yllgrim

    őstag

    válasz Anubris #1420 üzenetére

    Igen, 4K-ban ertendoek az ertekek, az alatt gondolom nyilik az ollo a Ti javara. Egyiket sem probaltam 4K-nal alacsonyabb felbontason :B
    Itt sem mertem ki precizen, inkabb megjegyeztem az ertekeket, beallitasok mind ugyanazok.

    Jatekoktol elteroen nagyon valtozatos, Witcher HW nelkul 40-42FPS ennyi volt a Tivel is, GTA 5 50-60FPS kozott maszkal Ti inkabb 55-65 kozott ment, Mordor 50-60 kozott, Ti ment ugyanazon beallitasokon 45-60 kozott.

    Nem erzem sehol hogy toredezetten menne barmelyik, mindenhol majdnem ugyanazok az ertekek vannak, ide oda par FPS, ezek mind hibahataron belul maszkalnak, szamomra meg nem ad jelentos kulonbseget. Crysis 4 FPS-el lassabb Fury-n, 30 korul az erezheto, ott a beallitasokkal erdemes mokolni, egyelore ezek a kartyak meg nem a tokeletes 4K kartyak de alakul, tervezem majd egy masodik beszerzeset is, akkor mas lesz majd a leanyzo fekvese.

    Stabil 60 FPS-t beallitasok visszavetelevel lehetett elerni barmelyik kartyan, ez jatek fuggo is, igazabol a filtereket erdemes leszedegetni, AA-t kikapcsolni, Anisotopric-ot meg eleg 2x-4x esen hagyni, tobb nem nagyon kell. Van par vacak ami semmi kulonbseget nem produkal ellenben ha kiveszed akkor jobban megy barmelyik kartyan barmelyik jatek :)

    Hangja alapjan ez meg az eredeti sorozat :B Ket dolog miatt nem kuldom vissza, egyreszt mar unom kuldozgetni, masreszt kap rendes vizet igy nem erdekel a pumpa hangja sem, meg a venti sem (az csak nagyon ritkan zavaro, ha megkinzom tesztek alatt, jatekok alatt nincs hangja). A pumpanal amire szerintem panaszkodtak az emberek az egy konstans magas hang amin folyamatosan megy ahogy teker a pumpa, az azert ut, de az ujjab sorozatokon mar javitottak, sokan azert kaphatnak meg elso sorozatost, mert joparan ugy kuldik vissza hogy nem kell nekik a kartya es ezaltal a boltok sem kuldik vissza a gyartonak hogy csinaljak meg...) Nalam mar eleg jol elhalkult, mire leszedem talan el is nemul :)

    (#1421) h1mpi es (#1422) kovsol: az volt a problema ott, hogy meg fent figyelt az NV driver teljes valojaban, ott eleg sok problema volt, Dying LLight texturak, a GTA 5 megakadasa, random fagyasok, akkor kezdtem el vadaszni mi a gond. Leszedtem az NV drivert, azota mar nincsenek problemak, van ez igy hogy benezunk dolgokat.

    Ha ujrahuzom a rendszert es tisztan megy fel a driver akkor megcsinalom megint es kiprobalom, megosztom a tutit mit csinalt :)

    Ma este hagyom annak a Win10-nek hogy feltelepuljon, letolok par tesztet, aztan kap friss 7-est es ujranezem ezeket.

    (#1425) hpeter10: ez a fajta specko memoria tomorites az a Fury-kra lett kitalalva, Abu irt rola meg jobban el is tudja magyarazni, alapjaban veve sokkal takarekosabban es hatekonyabban gyuri ossze a Ti hez kepest. A Ti siman bekerte az 5GB+-ot ugyanarra a reszletessegre mint a Fury, ott annyit hasznalt amennyit a jatek kert tole, itt lecsapja a 30-40%-at...

    [ Szerkesztve ]

    Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

Új hozzászólás Aktív témák