Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz Andris837 #53206 üzenetére

    Én is kaptam már olyat. Nagyker visszaküldte a gyárba, ott javították, és original csomagolva küldték vissza, csak nekem szóltak, mert emiatt lerövidítették a gar. időt (remélem, van papírod a megújított garról), ami amúgy jogellenes volt, de a cserekártya hamarabb bedöglött, semhogy ennek jelentősége lett volna.

    Dark KillerX: Csak a cache? :DDD Hát, éppen ez a lényeg. :Y Anno E7-es procik is csak ebben különböztek E8-asoktól, vagy éppen E5-ösöket is lehetett tuningolni ezerrel, de számos játékban jött a laggolás a kevés cache miatt egyébként azonos VGA-kal. Sokan ilyen jelenség miatt ma is az AMD drivert szidják, ami persze lehet jogos is, de előtte mindig érdemes körülnézni, milyen hardvert tettünk a VGA alá. Én anno éppen ezért hagytam ki a Q8-as sorozatot, bármilyen jó ára volt is.

    HopeckoR: Harmatos oda az a proci, de nagyon. Nincs kizárva mint hibaforrás, levett órajelekkel tesztelheted. MSI-nél erősen megkérdőjelezném a bios frissítést, sztem mindenképpen kérdezd meg a supportot, mielőtt valami gázosba vágsz bele.

    Sur1G: Próbáld ASUS driverrel. Amúgy tesztelhetnéd a procit, nem hibajavítós-e a bios-beállításod, mert az is ilyen hibajelenségeket okoz. Tuningot persze kizárhatjuk, de lehet ott nem tökéletes időzítés is a RAM-oknál. Másik VGA-val sem ártana tesztelni, v. ezt a karit más gépben, hogy mint hibaforrást kizárhassuk, hiszen RAM ezen is van. +1 ötlet: told fel a grafikai beállításokat a játékokban, mert lagot az is okozhat, ha leesik a terhelés és időleges CPU-limit lép fel.

    zozoz1: 8GB RAM mindenre elég. Egy JÓ táp sem kell, hogy 700W-os legyen, 500W-os is elég, a lényeg, hogyan és hány A-t ad le a VGA-nak.

    Steve198310: :K Mondjuk az ilyen minőség 400W-os ált. drágább, mint egy 5-600-as, és amelyeket én láttam, egynek sem volt normális kábelezése, ami persze igény kérdése.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák