Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz EnterR #52581 üzenetére

    Chrome-ot használsz? Csak mert nálam sem IE, sem Fox alatt nem hibázott egyik meghajtó sem böngészés közben évek óta (pedig én aztán szólnék róla, ha hibát látok :DDD ). És direkt megnéztem simán driverből, mert az AB aut. megoldja az ilyen hibákat azzal, hogy nem engedi ugrabugrálni az órajeleket és a feszt.

    Steve198310: Fullban, PX nélkül. Egyébként tényleg optimalizáltabb, mint az eredetiek, de az azért durva, mennyivel gyorsabb a 2. rész (és még a videó felvétel sem lassította be). Sokan azt nem tudják, hogy az AMD HDAO-t csinált, nV pedig HBAO-t, és ha rosszat alkalmazol egy adott kártyán, az durván hazavágja a sebességet. Egyébként van, hogy éppen a sima SSAO is, de az sztem inkább driver.

    Hát, a driver telepítésben nagyot tévedsz sztem. Egyrészt ha felülírod, törli a régebbi profilokat, beállítások maradnak, ez viszont bugokat okozhat, ráadásul szépen lassulni fog idővel minden játék.

    bezbol: Ez tutira driver hiba lesz (BS error). Ha eltávolítottad, pucold a maradék fájlokat/reget, különben a másik meghajtóval is marad a hiba.

    joysefke: 14.7 RC 3 ajánlott, nem WHQL egyik sem. Egyébként a 14.8 "APU" meghajtó nagyon jó még, csak BF4-ben gyakran laggolást okoz (viszont nem dob ki, mint a frissebbek).

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák