Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz #00137984 #51947 üzenetére

    Hát képtelen vagy megérteni, hogy az AMD driverek jók, és minden hiba "user error"? :F :Y :))
    Nem minden oldal használ 3D gyorsítást, pl. én sem alkalmazok ilyent.
    Valamiért csak kiadtak frissített biost. :U Azt viszont mindenképpen nézd meg, milyen kártyákra szabad rátenni, pl. széria/sorozatszám alapján, stb. Ilyet meg szoktak jelölni. Anno pont ASUS HD4870-hez adtak ki olyat, amely az enyémre pont nem volt jó.
    Ha nem is látsz hibát, attól a VRM-eket még kicsinálhatja. Sztem GPU-Tweakkel is megoldható a probléma áthidalása, nem csak AB-rel, ha már ASUS-ról van szó. Én GPU-T-t azért nem használom, mert a Sapphire karin éppen a feszt nem lehet állítani vele.

    aginor: Sztem nálad is valami VRM-gond lehet a grafikus gyorsítás használata miatt. Próbáld ki letiltani böngészőben és lejátszóban, vagy fix profilt használni.

    Gyári biost feltehetsz garvesztés nélkül, mi több, akkor sem veszítesz gart, ha magad modolod a biost, de nem ez okoz meghibásodást. Saphire-nél pedig garantáltan.

    szivacs1987: Célszerűbb Cat. uninstallt használni, mint bármi mást. egyébként én driverre gyanakodnék. Ha a GPU végre ki van hajtva, a teljesítmény meg emellett csökkent, akkor jó eséllyel magasabb összetettséget használ a program. Játék profilokban érdemes lehet kísérletezni, illetve a grafikus beállításoknál körülnézni. Lehet, aktivált pl. egy SSAO-t, amely nV-s cucc, és AMD kártyán pontosan ilyen hatása jelentkezik, még Oblivionban is, ha driverből megküldöd (teszteltem: 40-50FPS, SSAO-t rátéve 10-15 :DDD ). Ha jól rémlik, HBAO a vegyes, és HDAO az AMD-s verzió.
    Szóval játékot nem kell retelepíteni.

    [ Szerkesztve ]

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák