Új hozzászólás Aktív témák

  • ViZion

    félisten

    Gyakorlati tapasztalat, a cégnél a "haladni kell a kórral" jeligére cserélgetik a W7 rendszereket, mert a 10 köll. Persze a legtöbb progiból is kerül rá friss, mert van píz lóvéra.
    Nah, pl. nálam a váltás flottul ment, az új office egy fos, de amúgy nincsenek bajok. Kolléganők -kettőnél is- megbolondult minden, fagyogatnak, lassú, stb. Okát nem találjuk, tiszta install sem segített, egyszerűen fos, a levelező is akad, sokkal lassabban nyomtat, stb. Jah, nyomtatója elállítódik, erre sem találtunk magyarázatot. Egyiket kinyomja jól, ahogy be van állítva, másik doksit -akár 5 percen belül- meg úgy, mintha nem lenne saját drivere, win default szarul nyomással. Szal. a win7 kezdeti bajait kireszelték, használható volt már, nem kellett volna elengedni.
    A sok jelentés, meg viccboxal mindennel kapcsolat lehet vkinek hiányzik, én tudnék élni nélküle. Így most van fent egy plussz tűzfa is, mert a winfost is el kell zárni a hálótól. Meglepő dolgok vannak ám itt... még az explorer is menne a netre... minek? Hova?

    Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Fedora Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy

Új hozzászólás Aktív témák