Új hozzászólás Aktív témák

  • Sunnyslow42

    csendes tag

    válasz Krisz0418 #5375 üzenetére

    Én is 3080-ról váltottam 6800xt-re. Igazából csak ki akartam próbálni ezt a kártyát is (meg amúgy is AMD-t akartam, csak a 3080-as hamarabb sikerült). Őszintén túl sok különbséget nem látok a két kártya között, szándékosan nem is benchmarkoltam csere előtt. Tény, hogy az RT teljesítményben messze elmarad, illetve a DLSS sincs a palettán, de amúgy nem is hiányoznak.
    A DLSS eddig számomra csak a Controlnál működött jó, nem zavart a képminőség, viszont minden más játéknál igen, főleg a CP2077 esetében. Az RT teljesítmény kicsit hiányzik, de túl még 3080-nal is túl nagy az étvágya ahhoz, hogy megérje bekapcsolni. Én például a raszter és rt árnyékolás közötti különbségeket csak akkor veszem észre, ha kontrasztolok képekkel, meg megmutatják videóban. Egyedül a tükröződés az, amit szeretek, de a 6800-as annyit még elbír (legalábbis a Controlban).
    Összességében szeretem. Az enyémet ráadásul szépen tudtam húzni is, annak ellenére, hogy referencia. Jelenleg 2600-as maximum van, általában 2560-ra peakel, egy agresszívabb fan curve-vel pedig alig megy 70 fölé. Teljesen elégedett vagyok. Főleg most, hogy még a Re-site BAR is működik.

Új hozzászólás Aktív témák