Új hozzászólás Aktív témák

  • Vistaboy

    veterán

    válasz fanti #17921 üzenetére

    Nem akarom elkiabálni, mert még nem olyan régen van AMD VGA-m újra, ráadásul eddig jobban csak a Horizon: Zero Dawn-nal próbáltam, de nálam sem szuperál eddig ez a SAM nevű akármi...

    Párszor lefagyott már menet közben, de ezt úgy értsétek, hogy tényleg csontra, azaz egyszer csak megáll, majd 10-15 másodperc után (addig semmire sem reagál) újraindul az egész gép, és nem tudok ellene semmit tenni ilyenkor. Amióta kikapcsoltam a BIOS-ban ezt a SAM-et, azóta nem fagyott még le, bár eddig még nem próbáltam órákon keresztül, de ma okvetlen megnézem, igazam van-e. Nagyon úgy tűnik, az okozta a hibát, de majd kiderül.

    Viszont valaki nem tudná megmondani, hogy az mitől lehet, hogy a videók lejátszásánál egyedül MPC-HC alatt van hang, minden máshol (Filmek+TV, Windows Media Player, Médialejátszó) nincs. Pedig alapértelmezettre van állítva a DAC a Windowsban, így azt kellene használnia a progiknak is, de mégsincs hang, bármit állítok. Ellenben MPC-HC alatt, ha beletekerek a filmbe, akkor pár másodpercig (5-10) kockásodik, szétesik és ugrál oda-vissza a kép, ami a többi lejátszónál nem jön elő, viszont ott ugye, nincs hang.

    Ja, és ez tuti valami AMD-specifikus hiba (gyaníthatóan szoftveres), mert nVidia kártyával egyáltalán nem csinálta, még a GT 710-zel sem.

    Ötlet?

    "A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222

Új hozzászólás Aktív témák