-
IT café
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed kérlek olvasd el a téma összefoglalót vagy használd a keresőt. Az esetek döntő többségében megtalálható a válasz! Kérlek itt töltsétek ki ezt az [EXCEL] táblázatot értelemszerűen, hogy lássuk kinek, milyen driverrel, monitorral, kártyával, hogyan működik a VRAM órajel visszavétel, illetve itt írhatjátok az esetleges problémákat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Televan74
nagyúr
válasz #42431471 #8459 üzenetére
Attól hogy te vagy esetleg én nem tudjuk megvenni le se sz..ják.Ellenben lesz egy harmadik a ki megveszi drágábban.Jöhetnek az olcsó 5600 -as és 5700 -as kártyák sokan örülnének neki.Én inkább az 5800 -as széria elhalasztására tippelek a kialakult helyzet miatt.Jövő tavaszra eltolják.
[ Szerkesztve ]
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Televan74
nagyúr
válasz #42431471 #8462 üzenetére
Én vennék 3600 -at meg 32GB DDR4 -es ramot nyomott áron. A összeg meg lenne rá, csak sokallom a mostani árát.
De ugyanitt vevő lennék egy Ray -es 5800 -ra is. Elég lenne a legkisebb model is,de azt hiszem ez is jövőre marad.De lehet hogy még a konzolok is.
Amikor nincs remény! Jusson eszedbe nincs isten, csak én!
-
Chaser
legenda
válasz #42431471 #8459 üzenetére
mo-n lehet, de a hw gyártók eddig sem azt nézték itt mi a helyzet, jelentéktelen a mi felvevőpiacunk globál szinten
mivel a gyártás kapacitás nagy mértékben lecsökkent, felhalmozva meg nyilván nincs tonna számra hw, így sztem ami van az olcsóbb biztos nem lesz
pl home office az nagyon is bepörgött, és nem mindenkinek volt hozzá otthon notebookja, desktopja - nyilván nem 5700 xt-t tesznek vga-nak ilyenbe -hajbel
majd este megyek az új cpu-ért, szóval én veszek, gépet két hete vettem, legalább lesz ami lefoglal ha nagyon unom magam, tesztelgetni jobban szeretek mint jáccani'_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
- iOS alkalmazások
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- SSD kibeszélő
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Politika
- Sorozatok
- További aktív témák...
- MSI AMD Radeon RX 6600 XT MECH 2 8GB OC használt videokártya garanciával!
- JÉG Kisbironak!ASUS TUF GAMING RTX 4090
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- nVidia Quadro RTX A4000 16Gb GDDR6 256bit
- Inno3D iChill RTX 3070 X3 8GB használt videokártya eladó garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest