Új hozzászólás Aktív témák

  • Pista0001

    addikt

    válasz FoxiestFox #97885 üzenetére

    Biztos, mert Gigabyte... ;]

    Nem tudom, mások hogy vannak vele, én nem szeretem. Az aprón az elmúlt 1-2 hétben akármilyen lapot kerestem, a nagyja Gigabyte volt. Most vagy mert annyira strapabíróak, hogy a többi már elpusztult, vagy mert a többit mindenki jobban szereti, és csak a Gigabyte-tól akarnak szabadulni, azt nem tudom, de nem sikerült olyan holmit szereznem, amit szerettem volna :( Nálam a megmaradt nagy márkák közül továbbra is az MSI a kedvenc, az ASRock a második. Ha nincs más megoldás, még az Asus elfogadható, de Gigabyte nem kell. Még az ECS-t és a Biostart is előbbre tartom... :P

    Pikari és arn: Pont ezért pályázok alaplap téren inkább alsó házas, de minőségibb darabokra, processzor és VGA téren középkategóra felsőbb része a cél, ram-ból is az átlagos darabokra célzok. Nem egy adott korszak csúcsát szeretném gyűjteményi célból, inkább adott korszakok szoftvereihez, főleg játékaihoz használható gépeket, inkább a korszak végi hardvereket, akár egy-két generációval újabb vga-val.

    Az adott korokra ez amúgy is jellemző volt. A Vista pl sokaknak (nekem is) kimaradt, XP-ről váltottam 7-re, mert egyrészt a gépem is régebbi volt (kivéve a vga), másrészt volt XP support bőven a Vista ideje alatt is. XP-s gépnek nekem használhatóbb most retróként is egy Vista korabeli hardver, és így olcsóbban, kisebb fogyasztással kaphatom meg ugyanazt a teljesítményt, felhasználói élményt.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák