Új hozzászólás Aktív témák

  • Pikari

    őstag

    válasz Pista0001 #94028 üzenetére

    Alapvetően egyetértek. A régi átépítése helyett érdemes brand alapokra építkezni. Ismerek olyat a környezetemben, aki ezt csinálta. Hogyha az ember talál egy neki megfelelő szimpatikus alapgépet, az nagyobb mozgásteret ad, mintha a régit kellene újraépíteni.

    De van hátoldala is a dolognak, pl amint említetted is, a kiegészítő tápcsati nélküli videókártyák kiesnek, ami gondot okozhat abból a szempontból, hogy azokért plusz felárat kell fizetni, vagy nagyítóval keresgetni a jobb modelleket, ha egy adott teljesítményszintet el akarsz érni. Pl gondot okozhat, ha régi felsőközép/csúcskártyákat nem tudsz belerakni. Persze ez messze nem akkora gond, mintha a teljes átépítéssel járó mizériával küzdene meg valaki lga775-ös gép átépítése során, mert ez a probléma részben ott is fennáll a 8 pines csatlakozó hiánya miatt, plusz bejön a számos másik probléma.

    A Dunning−Kruger-hatás az a pszichológiai jelenség, amikor korlátozott tudású, kompetenciájú vagy képességű emberek rendkívül hozzáértőnek tartják magukat valamiben, amiben nyilvánvalóan nem azok.

Új hozzászólás Aktív témák