Új hozzászólás Aktív témák

  • DarthSun

    Topikgazda

    LOGOUT blog

    válasz envagyok #92791 üzenetére

    A soundblaster pro emulálás mono : nem gond, de nem is tudtam hasonlítani, mert pro kártyám nincs.
    Hanging note bug a kártyák nagy részénél : erről beszéltünk már sokszor, nálam pont olyan gamek/progik mennek, melyek nem érintettek - a tesztsorom is pont olyan.
    Sok kártyán kicserélték az opl chipet sajátra, ami rosszabbul szól : sok kártyám van, a Yamaha chipes talán több mint 50%- ban :U , de pont a hullámtáblás gamekat használom.
    AWE-knál néha elnémul a midi : nem tapasztaltam, estetleg nem ok a konfigolás ?
    TSR kell a midihez dos alatt : gondolom, nemtom, én mindíg betöltöm a full driverezést DOS alatt is, elfér bőven, ha jól van konfigolva az UMB, HMA.
    Bizonyos kártyák zajosak : tapasztaltam, bár a konfigok is más-más mértékben szórnak rá(ház, táp), nem zavar mert LP- t is hallgatok, a zajosságot már régóta megszoktam.
    DOS alatt nem tölthetsz fel hangmintát (azt hiszem) : asszem nem, de láttam valami hackelést, ki kéne próbálni, mondjuk ez sem zavar, mert a kártyán levő hangszerkészlet is elég nekem DOS alá.

    Az SB kártyák mindíg probléma mentesek nálam, jól működnek, más típusok némelyik ok, némelyiknél erős problémák. Ha az SB/Awe- vel gond volt, mindíg kiderült hogy valami beállítási hiba.
    Nálam összességében nincs verseny, retro gépbe ha SB/Awe, akkor mindíg nyugodt vagyok hogy nem lesz gond. Kivéve az újabb, gagyi Vibra típusok, HDMA gond, de ezek már nem is igazi SB- k.

    A linkekbe futólag néztem bele, némelyiket olvasgattam már asszem, de hosszabb tanulmányozást igényelnek, bár lehet nálam felesleges, mivel nincsenek ilyen gondjaim. Akármit is írkálnak, a fősodor, főszabvány az SB. Olyan ez mint a Windows, szidják, aztán mégis azt használja a többség.

    A 3 test probléma nem megoldható.

Új hozzászólás Aktív témák