- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Windows 10
- ASUS routerek
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
-
ViZion
félisten
válasz pipo112 #51901 üzenetére
Nemrég olvastam, h platina vs. bronz az 24/7-ben egy év alatt kb. 6-8000 Ft különbség. Tehát akkor éri meg, ha sokat megy a gép. Amúgy nincs sok jelentősége. Csak megbízható legyen, nekem ez az elsődleges, a legtöbb HW-nél.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
kaktusz0906
tag
válasz Balathruin #51890 üzenetére
és azt honnan tudom hány fázisos?
-
ViZion
félisten
válasz kaktusz0906 #51904 üzenetére
Megszámolod a kis kockákat a proci mellett, megnézed a mobo adatlapját, de van ilyen oldal is, vki linkelte korábban. Az olcsóbb, belépős deszkák 4+1, esetleg 4+2 fázisosak. Viszont ez NEM is lenne baj, ha jó minőségű lenne és raknának rá normálisabb hűtést. 6+2, 8+2 fázisnál jobban eloszlik a terhelés, ezekre raknak már nagyobb bordát is, bár az is hmm... kérdőjeles minőségű.
pipo112: dettó. amíg iskolába jártam, fiatalabb voltam, több szabad időm volt, addig mindig "kiherélt" XP-vel kellett játszani, néha nagyon lebutítva, laggolva, etc. Most van sok meló, lett jó vas... de lassan egy 2 magos APU elég lenne, mert szinte csak netezésre, pár filmre van idő. Pedig lenne pár játék, de komolyabba bele se merek kezdeni (The Elder Scrolls), annyi időm nincs már. Ördögi kör.
[ Szerkesztve ]
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
baritz1995
tag
Sziasztok van egy gigabyte 990xa-ud3 lapom amely nem uefi biosos, ezért le szeretném cserélni
egy msi 970 gaming-ra viszont nem tudom hogy ez előre lépés lenne-e, ebben kérnék segítséget -
ViZion
félisten
válasz baritz1995 #51909 üzenetére
Miben érzed a nem UEFI hátrányát? Mit várnál az új deszkától?
Szvsz 990-et 970-re biztos nincs értelme cserélni.Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
baritz1995
tag
válasz ViZion #51910 üzenetére
sajnos mióta ez a lapom van sokkal melegebb a proci, ezt a kevés beállítási lehetőség miatt gondolom,illetve a ramokat nem akarja csak 1333ban hajtani,efelett mer oc módot ir, pedig 1600 anélkül is kellene vinnie (a ram 1600as)de ez a kisseb probléma, a hőfok nagyobb gond
tehát akkor marad a 990
írtam már ide ez ügyben,a hátsó ventilátor befelé fújásával némiképp hűvösebb lett de nem tökéletes[ Szerkesztve ]
-
ViZion
félisten
válasz baritz1995 #51911 üzenetére
Legfrissebb a bios? Mert a ramot tudnia kellene 1600-on hajtani mindenképp.
Ha cserélsz, akkor Asus M5A-ból válogass, de én Asus fan vagyok...Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
Lui76
őstag
Ez a 8320E és új társai mikor begyűrűznek , lesz a 6x szériából is ilyen , vagy legalább az új
anyagon készülő ? - érdemes várni ha nem sürgős ?www.kezmuveskeramia.hu
-
ViZion
félisten
válasz baritz1995 #51913 üzenetére
Inkább az Asus, ha van, akkor M5A99FX Pro R2.0 legyen, sokunknak van, kényelmes lap.
-
ViZion
félisten
válasz kaktusz0906 #51918 üzenetére
Valószínű.
-
marquuard
veterán
válasz kaktusz0906 #51920 üzenetére
6 magos FX-hez nem rossz az a lap, 4.5-4.6GHz-et simán ki tudsz belőle hozni.
PSN ID: marquuard
-
-
marquuard
veterán
-
Taifa Díaz
őstag
válasz baritz1995 #51913 üzenetére
Tudom ajánlani nagyon az M5A99X Evo R2.0-át, nagyon fáin kis lap. Csak akkor nem oké, ha több vga-s rendszert tervezel.
Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
robibeno
csendes tag
Én most váltottam core 2 duo e6750 ről amd fx 4300 ra, de a core 2 gyorsabb volt! Nem tudom miért!?
-
-
robibeno
csendes tag
ja lehet !! csak legyen, aki fizeti a villanyt!
-
robibeno
csendes tag
te egy kibaszott vicces gyerek vagy, ahogy látom!!
-
ViZion
félisten
válasz robibeno #51931 üzenetére
IgyeXem. De Te kezdted...
Szerinted milyen hatalmas költségekkel jár majd ha netán adsz neki tuningot? Ha nem tudod kifizetni a villanyszámla-többletet, akkor nem volt-e túlzott vakmerőség egy ilyen "zabagép" procit venni? Nézz körben a lakásban, hogy mi mennyit fogyaszt, utána talán jobban képben leszelHold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy
-
GeronimoTama
tag
Na ezért is megéri követni ezt a topic-ot
Kinek köll az a MaricsujDe ki az aki rá szánja magát egy 4 magos fx-re?
GTAO: tamadotcom
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51936 üzenetére
Én....
-
ViZion
félisten
Nem, azért sem sorolom fel az ifjú padavannak, hogy mennyit eszik a mikró, egy normális szivattyú, de akár a hifit is említhetném... jön a Sandman és egy napi PC fogyasztását 5 perc alatt eldisszipálja a végfok... vagy a kölkök égve hagyják az udvaron a 150 W-os halogéneket... Jah, lehet cseréli a haverom LED refikre, azokból a 30 W-os már elég jó. Szal. csakazértisasokatfogyasztó mindenit!
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51939 üzenetére
Késztetést éreztem a válaszra de a jövőben kapni fog egy 8 magos báttyát , addig ez is tökéletes
-
MrM94
addikt
válasz ViZion #51938 üzenetére
Totál megértelek.
n+1 azegész az N ediken szer elvolt mondva már hogy mennyi is az annyi.
Szerintem mehetne egy ilyen fogyasztás kalkuláció az összefoglalóba..(#51941) GeronimoTama Nekem az van oszt asszed az nem fogyaszt?
[ Szerkesztve ]
Az alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
remusz13
tag
válasz GeronimoTama #51941 üzenetére
Akkor inkább átmegyek a "milyen gépet vegyek" topicba máris
-
GeronimoTama
tag
Hát erre nem is tudom mi lenne a helyes válasz
De annyit nyugodt szívvel kijelenthetek hogy ha valaki a fogyasztással jön ott már komoly bajok vannak. (pont).Na jó off vége, lassan kapcsolom ki a gépet hogy elegendő energia gyűlhessen a reggeli hideg indításhoz, mert ugyebár az fx az kajol rendesen főleg míg be nem melegszik.
Dafuq na ezt már én sem értettemGTAO: tamadotcom
-
MrM94
addikt
válasz GeronimoTama #51944 üzenetére
LooooooL.
Nemtudjátok ti,az FX annyit fogyaszt,hogy Ház méretű kondenzátor szükséges az elindításához mert ha egyből konnektorból inditanád Egész Magyarországot áramnélkűl hagynád,és talán még be sem indulna...Aki a fogyasztásra gyúr vegyen Raspberry PI-t
[ Szerkesztve ]
-
MrM94
addikt
válasz GeronimoTama #51946 üzenetére
B@ccameg ez tevoltál?
Szégyelld magad
Úgylátszik alulbecsültem az FX fogyasztásátAz alvástól megéhezek,az evéstől elálmosodok.Így Macskasztikus az élet.
-
MrM94
addikt
válasz GeronimoTama #51948 üzenetére
Héééééé,de ha ennyit fogyaszt akkor az együtt jár a melegedéssel is.
Elég ha hűtöd egy szobaventillátorral,vagy ha vízhűtést használsz akkor elég az,hogyha a Duna átfolyik a gépeden?
Amúgy gyere át az FX offba,ott folytathatjuk a marhulást,jó társaságvan sötöbö.
Itt picsánleszünk rúgva ha nem fejezzük be[ Szerkesztve ]
-
norbert1998
nagyúr
válasz GeronimoTama #51948 üzenetére
Na ez utóbbi odab@sz!
A régi hifim csinálta, hogy mikor valamit ki vagy bedugta m a konnektorba, az egész recsegni kezdett.
Volt, hogy haldokoltak a relék, ki lett cserélve és utána azzal szórakoztunk faterral, hogy hány gépét tudunk 380-on indítani egyszerre. Cirkula, eszterga, gyalu, kompresszor cirkula 3kw,eszterga 4 kw, kompresszor 1,5kw, gyalu 5 kw. És bírta!Mr: van olyan is?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest