- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
-
IT café
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
pipo112
őstag
válasz laca000 #33099 üzenetére
azt írják angol fórumokon szedd le a legújabb biost hozzá és ezthttp://drivers.softpedia.com/get/SOUND-CARD/REALTEK/MSI-X79A-GD65-8D-Realtek-HD-Audio-Driver-6016849.shtml a drivert lehet ez segít de ha nem akkor
ja és probáld ki hogy tiltod a vga audio drivert az lehet be kavar és csak az alaplapit hangkártyát használd
remélem segít[ Szerkesztve ]
Azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne fogadja el senki tanácsát. :P
-
dergander
addikt
Hát a 3D markal nemigen fog játszani,szaggat az biztos de kit érdekel,a legutolsó 3dmark a gépemen az a 11volt szaggat,de minden játékot maxon fullHDba tolok,és nincs bajom akkor hümm hogyisvanez?
-
-
stratova
veterán
válasz laca000 #33084 üzenetére
Maestro, az a gyanúm Win7 hangbeállitásnál kellene megnézni mi az elsődleges hangforrás. Haverom Brazosát használjuk úgy, hogy vagy HDMI-n ment a hang a TV-nek, ekkor annak beépitett hangszórója szólt, vagy az alaplapi hang, ekkor a jackkel kapcsolódó 5.1 vette át a karmesteri pálcát. De ez csak egy tipp. Maga a Catalyst is bele tud szólni a dologba.
-
laca000
őstag
válasz dergander #33105 üzenetére
Szerinted nem húztam újra?
Az összes alapvető-és évek rutinjából fakadó user okosságot végigpróbáltam, Bios-frissítés lesz, mikor épp ráérek, nem pedig dolgozom..
Ha az sem oldaná meg a problémát, usb-s Sound Blaster hangkártya következik.[ Szerkesztve ]
lehetőségeim a következők: vagy huszonötezer önjelölt kiskirállyal együtt való szűkölködés vagy pedig egy publikálhatatlan irodalom ezen őrülteknek való terjesztésére
-
oldmanoka
tag
Gigabyte GA-990XA-UD3 alaplap megfelelne fx 8320 hoz tuningolni szeretném kicsit
[ Szerkesztve ]
-
Kloss
őstag
válasz energy4ever #33109 üzenetére
Nálam 8320 van benne, 4GHz-en, de nem melegszik nagyon. Raktam a hűtőre egy hőmérőt, 50 fok alatt van. Az szerintem nem vészes.
-
-
Taifa Díaz
őstag
Hali, emberek. Konfig az adatlapomon.
Indítás után magas hangú beepet hallottam, amíg le nem kapcsoltam a gépet, utána már nem jutott el azóta a biosig sem, csak forog minden venti, láthatóan minden működik, csak éppen nem funkcionál. C9 kód jelenik meg a sikeres boot beep helyett a lap digitális kijelzőjén, nincs a manuálban ilyen kód, ezért írtam a supportnak, de még nem kaptam választ.
Táp volt a leggyanúsabb, bár gyengébb konfig száz százalékosan működött vele, halk cicergést lehetett közben hallani a táp (FSP Epsilon 700 W) belsejéből. Tápcsere megvolt, CMOS reset megvolt - az elemet is kivettem a lapból 20 percre -, eredmény ugyanaz.
Mi történhetett? Ötleteket várok. Memóriákat megnéztem, hibátlanok. Egy memóriával sem indul. A lapon működést jelző ledek vannak a bal felső sarokban, mind világít.Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
Tomko78
őstag
válasz bandika0626 #33115 üzenetére
De a kevesebb a jobb , ezt nem tudtad ?
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
-
Tomko78
őstag
válasz bandika0626 #33119 üzenetére
Semmi baj , elő ferdül az ilyen
„Áldott az Úr, az én kőváram, aki hadakozásra tanítja kezemet, s viadalra az én ujjaimat.”
-
Malibutomi
nagyúr
válasz energy4ever #33117 üzenetére
Nem tudom nálad mi lehetett, én 4,8-ig húztam benne a 8320-at, és 4,5-en használtam 24/7-re
-
paleinho
senior tag
válasz Taifa Díaz #33116 üzenetére
I get one long High Pitched tone. It does not stop until I disconnect the power supply.
To resolve this issue:
1. Check if the CPU fan is connected to the JCFAN1 connector.
2. The CPU might be overheated. Change the CPU FAN or check if the CPU fan has proper contact with the CPU. Refer to your manual for CPU installation.
3. Clear CMOS battery (JCMOS1), be sure to set JCMOS1 back to 1-2 position. (See Quick start guide/ user manual for more info on how to clear the CMOS)
4. Make sure the power supply you have on your system supports the M/B specification. Example. If you have a P4 M/B, you need to use an ATX v2.03 specification power supply. (power supply that has an extra 4-pin square connector)
Ezek szerint, cpu venti, ill. Alaplapi 4pin kábel csatlakozását ellenőrizd.
-
Vesztor87
senior tag
-
Malibutomi
nagyúr
Haggyadmáazt, milyen eredmény az
Ettől még ugyanúgy nem érzek nagy különbséget az Fx-hez, de legalább ezt is kipróbálom
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33125 üzenetére
Jaj már,mindenki intelhez pártol? Lassan énis joinolok ha igymegy tovább...mondjuk egy 2011es 8320 i7 el
[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
Nekem ahoz a 60herzhez meg FHDhoz elég az a proci.nagyon nagy teljesítménykülönbség kéne a váltáshoz.
-
FeRRaR1
őstag
Tisztelt Asus,
Szeretnék tájékoztatást kapni az említett alaplapommal kapcsolatban,
ugyan is CPU vásárlást tervezek a közel jövőben, de az AMD FX 9370 nem szerepel a
support listán. Ennek ellenére több tesztet is találtam a neten, ahol ezzel tesztelték a
két új AMD csúcs processzort (Sabertooth FX990 rev.1) Bios frissítés is elég régen
érkezett sajnos, így nem tudom működőképes lenne e a kiszemelt processzor."Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük megkeresését.
A megnevezett CPU-t az Ön alaplapja nem támogatja. Ennek a következő a magyarázata:
Az FX-9370-es processzor egy OEM piacra szánt processzor. Ezt külön nem fogja tudni megvásárolni, csak készülékbe építve.
A teszekben látott alaplapok rev 2.0-ásak lehettek. Azzal működik a FX-9370-es CPU.
Tisztelettel,
ASUS Magyarország Ügyfélszolgálat
ASUS Magyarország Kft.
Tel.: + 36 1 505 4561
support.asus.com | www.asus.hu/rma | online technikai támogatásTehát ha jól értem, azért nem támogatja, mert nem tudom megvenni... WTF!?
Gondolkozom egy válaszon e-bay linkel, hogy de, meg tudom venni, akkor támogatni fogja?
Ennek ellenére nem adom fel, írok a tesztet készítő oldalaknak, hogy csak lustaságból nem írták oda hogy Rev 2.0 deszkával teszteltek, vagy az első revíziót használták...
-
egyedülülő
őstag
válasz Malibutomi #33129 üzenetére
Egy Watchdogs pont nem az a kaliber ami miatt megérné intelt venni. GTA kapcsán meg vegyél amd alapú konzolt ha játszani szeretnêl vele. Szóval megéri ebben a genben intelt venni...oh wait.
[ Szerkesztve ]
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Malibutomi
nagyúr
válasz egyedülülő #33135 üzenetére
Fura, mintha nem is írtam volna hogy amiatt veszek intelt...jó a szövegértelmezésed...ja mégsem.
De most hogy mondod, veszek is hamar egy AMD-s PS3-at...oh wait....akkor xbox 360-at...oh wait...
Köszönjünk a tökéletesen értelmetlen hozzászólásod... -
egyedülülő
őstag
válasz Malibutomi #33136 üzenetére
Ha szeretnéd máskor is megörvendeztetlek hasonlóval. Másik egy tekbu#i nyilván nem fog egy alacsony felbontású régi konzokon játszani és szerintem nextgenre is előbb fog jönni mint pc-re. Amúgy az X360 ban amd vga van szóval az már féligazság. Még reggel volt nekem és megmondom őszintén, hogy nem vagyok aktiv kommentelõ, de olvasó igen és bizony megzavarja a rózsaszin álomvilágomat az amd kapcsán ha kupacban látok inteles trollkodásnak ható kommenteket az amd topikban. Amúgy peace and love...oh wait széthúzom a szádat tee
"Ha lenéznénk az űrből a földre, nem látnánk az országhatárokat. Csak egyetlen kis bolygót látnánk."
-
Malibutomi
nagyúr
válasz egyedülülő #33137 üzenetére
Na jóvan megúsztad..most az egyszer!
Titkon remélem, hogy az FM2+-ban kijön az AMD jövöre valami jó cuccal, azt akkor vissza is válthatok[ Szerkesztve ]
-
dergander
addikt
válasz Malibutomi #33138 üzenetére
Valami nagy változásnak kell történnie,ahoz hogy jövőre énis váltsak... Szerintem csíkszél csökkentés kellene először meg valami áttervezett proci,lehet az 4 magos APU is csak valami komoly fejlődése legyen,lásd a haswellt. De szerintem nemlesznek azok jobbak mint most a Vishera
-
kalap12
tag
válasz dergander #33140 üzenetére
Ha kijön az am3+ után valami foglalat akkor se váltanék, mert most nagyon sokáig elég lesz még az am3+ ba rakott fx procim, amit most fogok venni lappal meg rammal együtt nemsokára a fizetésből, és elég lesz jó pár évig...nem hiszem hogy váltanék később se, max. nagyobb procit rakok majd bele később 2 év múlva, hiába lenne akkor mondjuk már újabb alaplap am3+ utáni.
-
Taifa Díaz
őstag
válasz paleinho #33122 üzenetére
Köszi. Ez volt az első, amit ellenőriztem, pont ez alapján a leírás alapján. Nem a cpu hűtés, hanem a harmadik pont, a táp lesz az, ami miatt magas hangon sípol, mert rákötöttem egy 460 W-os Gigabyte Superb-et, jó fos 12 V-os ággal, elégtelen tápellátással a vga felé, és rögtön jött a hang indításkor. Eszerint táp.
De azt már kicseréltem egy vadonatújra, és indítás után mégis csak elindul minden, de nem működik, nem jut el a biosig
A bios sérülhetett meg?Life's a game I cannot win (Type O Negative: Everyone I Love is Dead)
-
dergander
addikt
válasz Taifa Díaz #33142 üzenetére
Ha a tápod odavert a lapnak vagy a bios chipnek akkor nemtudsz mit tenni sajnos...nagyon régen nekem is volt ilyen porblémám még a P2es korszakba,hogy a táp elvitte a lapot. Nagy az esély rá sajnos
-
dergander
addikt
Akkor már énis
-
MiklosSaS
nagyúr
válasz dergander #33144 üzenetére
Milyen fura, [ csucs AMD alaplap, csucs AMD FX 5, 023 GHz, 2143 MHz-es ramok] VS [ hulladek intel CPU, a legolcsobb alaplap hozza es single chanel 1333 MHz-es ramok ] . Milyen kicsi az elteres, most komolyan ilyen xar a memoria vezerlo az FX-ben ? Mondjuk ezt a valo eletben sohasem erezni, csak bench-ekben....de azt hittem sokkal tobb a kulonbseg.
~~~~~~ Privatban NINCS szakmai tanacs! ~~~~~~
-
-
dergander
addikt
válasz MiklosSaS #33145 üzenetére
Ez most ilyen,nézzünk vissza pár évet akkor még az AMDk jobbak voltak memória tesztekbe,most viszont a zintelek erősebbek,de mostmár minden tesztbe jobb a zintel,de mivel én játékra vettem a gépet nem tesztelni. Itt már csak a nagy kérdés a GTA V port hogyan fog menni,ha ügyesen portolják akkor még egy kis hasznot lehet húzni az octalcoreból,hogy hozzon egy i5 teljesítményt
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest