Új hozzászólás Aktív témák

  • agressiv

    addikt

    válasz radi8tor #1168 üzenetére

    Pontosan, de ha elöl például csak egy ventilátor van ami befelé fúj, hátul meg felül van összesen 3 abból megint csak összevissszaság lesz.

    A srácnál csak az a baj, hogy túl sok fúj ki és a felső az konkrétan elszívja a levegőt a hűtőtől.

    Példa.

    A videókártya oldalán lévő ventilátor teteje pont egy vonalban volt a kártyával és a procihűtő nem volt valami hatékony, mert közel van a kártya és nem kapott elég levegőt. Most a kártyán lévő ventilátor oda is fúj és ezzel a jelenlegi megoldással sikerül ennyire hűteni a processzort.
    Ha VGA-n lévő ventilátor szívna akkor azt a kevés levegőt is elszívná a hőtőtől és siralmas lenne a helyzet és ez az ami az előbb látott felső ventilátoros megoldásnál is gond. Most az oldalsó ventilátornál be, CPU hűtőn át és a táp fújja ki, mert a hiedelemmel ellentétben a táp is jobban örül ha kp levegőt, még ha meleg is, mintha a ház ventilátorai kifújnak mindent abban meg áll a levegő.
    Furmark alatt a táp oldalához csavarozott hűtőborda (Szekunder diódái vannak rajta) szénné égette a kezemet, most meg lehet taperolni nyugodtan, mert korábban én is abba a hibába estem, hogy megfullasztottam a tápot, mert onnan szívott a hűtő is.

    Hát még a borz.....

Új hozzászólás Aktív témák