Új hozzászólás Aktív témák

  • zeus_2k14

    senior tag

    válasz zeus_2k14 #15886 üzenetére

    Sziasztok :)

    Ismét lenne pár kérdésem. Hamarosan bekövetkezik a felmondási papír beadása, mai nappal meg is írtam már, már csak be kell majd adnom.
    Olyan kérdésem lenne, hogy a munkáltató elküldőtt pár hónapja egy tanfolyamra, nem volt hosszú, 1 hónapos képzés , továbbképzés volt. Mikor elkezdődött a tanfolyam, nem írtunk alá semmi féle papírt, tanulói szerződést. Rákérdeztem, azt mondták nem kell. Mondom rendben.
    A képzésről a papírt, a végzettség már nálam van.

    Most, hogy felmondok, utólag kitalálhatja azt, hogy le vonja majd a képzés árát a fizumból, vagy pedig kötelezhet rá, hogy fizessem ki esetleg? Mint írtam, semmi féle tanuló szerződést, papírt nem írtam alá!

    A felmondási papír beadását az év végi prémium megérkezésének másnapján vagy harmadnapján adnám be, még az ünnepek előtt! Kicsit frusztráltan is érzem ez miatt magamat sajnos.
    Itt szintén követelheti, hogy mivel felmondtam, visszakövetelheti azt a pénzt, amit nekem oda adott? De amúgy azért már megdolgoztam, és azért sem akarok előbb felmondani, mint a kifizetés előtt, mert kinézem belőlük, hogy nem fizetik ki, mert felmondás alatt állok.. :))

    Válaszokat köszönöm! :)

Új hozzászólás Aktív témák