Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacces

    őstag

    válasz AMDFan #1570 üzenetére

    Nem igazán, csak a volt szobatársam dolgozott ott, mint java fejlesztő. Jó légkör volt, nyugis. Odahaza nem kellett plusz órákat dolgoznia, max csak a cégnél, de ott sem volt vészes, mindig nyugodt volt.

    Mindenkinek:

    Hogyan kell felmondani? :D. Hazai webfejlesztő cégről van szó. És személy szerint unom a helyzetet, és felakarok mondani legkésőbb augusztus 31-én.
    Nem vagyok bejelentve, kevés a fizu, magas felelőséget kell vállalni... - szakmai fejlődés meg nem igazán fog már ettől feljebb menni. Max csak kitanulom a cégnek a saját keretrendszerét mégjobban, de ennyi. Nem érzem magamat ott jól, főnök sem stb. Csak igazából indokot sem tudok a fönőknek mondani.
    Eddig 4-en voltunk programozók ott, megtudtam pénteken, hogy az egyik már felmondott 2 hete, csak ott van, hogy dokumentáljon meg átadja a tudást. De én meg nem akarom a felelőséget vállalni egy-két projektért, ahol folyton a perrel fenyegetőznek. Én még pályakezdő vagyok, ilyen felelőségtől még eléggé félek. Meg váltani akarok PHP-ról, Java-ra, max más helyen PHP-zni, jobb körülmények között. De ha már én is felmondok akkor csak 2-en lesznek ott programozók, bár ők seniorok, nem 1 év alatti munkatapasztalos juniorok mint én.
    Vagy inkább fejleszteném magam 1 hónapig... + levelezőn a suli is jön majd, szakdolgozat stb.
    Persze, felajánlott, hogy emelim a fizetésem, de az is még átlag alatt marad.
    Szerintettek, hogyan, milyen formában kéne bejelenteni, hogy bocsi, de nem szeretnék tovább itt dolgozni? :R Szívesen meghallgatom, a tapasztaltabb emberek tanácsait, véleményét (vagyis olvasnám :) )

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák