- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amazon: nem a kötelező az irodai munkával akarják kirúgni az embereket
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Facebook és Messenger
- Synology NAS
- Router gondok
- Hálózati / IP kamera
- Linux kezdőknek
- Windows 10
-
IT café
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz #34232064 #52707 üzenetére
Már írtam hogy meg lehet, de tudnod kell a szállítási költséget amit beszámoltak. Arra még várom a választ tőlük hogy honnan veszik, mert az nekem kevés hogy az eladó (az egyik ügyfélszolgálatos szerint) forintban adja meg nekik a küldeménnyel. Ja $-ban fizetem és az eladó forintra számolgat amikor feladja a postán.
A Posta vámos oldalán felső sor jobb szélső "gomb" Felülvizsgálati kérelem benyújtás, ha számítási probléma miatt reklamálsz nincs a mások által emlegetett 6600 Ft felszámolva.
Viszont kérhetik a vásárlás konkrét igazolásait, hogy össze tudják vetni a náluk lévő adatokkal.[ Szerkesztve ]
-
Topikgazda
válasz #34232064 #52713 üzenetére
293*4=1172 Ft. Áfa ennek 316 Ft. Az hogy megadtak szállítási költséget és az ők látják az alapján számoltak még fel valamit az egy másik dolog, már többször el lett küldve nekik hogy azt is tessék nyilvánosságra hozni. De mint írtam, még semmi reakció.
De nekem úgy tűnik hogy hemaka esetén jól számolhattak mert a deviza érték az nem az amivel annó kifizetjük, a vámolási árfolyamot az MNB árfolyamából származtatják, ami nem banki vagy piaci árfolyam
-
Topikgazda
válasz #34232064 #59366 üzenetére
Ez sajnos fizetős postai lesz, de ha szerencséd van az IOSS azonosítót megkapják, bár az azeri leveleknél 50 % az esély és az elektronikus értesíthetőséget sem mindig kapja meg a MP.
Ezt szerintem nem AliExpress Saver-el küldték, még ha az is volt kiírva.[ Szerkesztve ]
-
djsunstealer
aktív tag
válasz #34232064 #59366 üzenetére
Személyes tapasztalat: megrendelésnél beírom a Note to the seller részbe ezt pl.: "Dear friend! Please make sure that you send the parcel with the shipping method (AliExpress Saver Shipping) I've chosen in the order! Thank you very much!"
Ha pedig megérkezik az Order Confirmation, akkor ugyanezt megírom az eladónak üzenetben, biztos ami biztos. Amióta így csinálom, mindig azzal adták fel, amivel kértem. Az is igaz, hogy 95% alatti bolttól nem rendelek alapból. A leírtaktól függetlenül azonban előfordulhat, hogy más módszerrel adja fel természetesen.
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Hp 840 g3 laptop 6300u i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd magyar billentyűzet akku töltő kam
- Hp 640 g4 laptop 7300U i5 processzor 8 gb ddr4 memória 256 gb ssd világító billentyűzet kamera akk
- ODYS XP32 PRO 80cm (32") WQHD
- Honor Magic 4 Pro 256GB / 8GB (Honor Magic4 Pro)
- Logitech Gamer Szett Logitech G413 TKL SE Mechanikus Billentyüzet + Logitech G402 Hyperion Fury Egér
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest