Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz kpista #29369 üzenetére

    Paypal-lal semmi gondom nem volt eddig, csak a határidőkre kell figyelni. :K
    Itthoni bolt kb 50%-kal drágább, mint az EU webshopok, komoly igényekhez szegényes a kínálat és a legtöbb bolt még csak rendelni sem óhajt egyediben, hiába lennél várni mondjuk 6-9 hónapot is, mert onnan összejönne nekik amúgyis egy rendelésre való a saját rendes kínálatukhoz.
    Anno a Nowar-ban dolgoztam, akkoriban a legkomolyabb airsoft kínálatunk volt. A KWC G18C GBB-ket simán vettük vissza gariba és selejteztük le egy "rakétaszelelep" rocket valve miatt, mert a gyári műanyag törős volt rövid időn belül. Redwolf-ról rendeltük a Guarder cuccokat és mentek, szóval gyakran rendeltünk, de 2 év alatt nem sikerült berendelni a 4,5 $-os acél alkatrészt a 15 éve 30k-ért árult, gariban visszavett és leselejtezett pisztolyokba. Egyik vevő ráadásul 2 pisztolyt is vett sok egyéb más mellett, berendelte magának, meg nekem egyet, amit megkaptam a szerelésért cserébe. Én meg maradványértéken 8k-ért elhoztam a cégtől a hibás pisztolyt... :W És azután sem rendelték meg a pótalkatrészt, hogy a sajátomat összeraktam, működött és meg is mutattam a főnöknek.

    Mindegy, volt vele egy nagyon élvezetes mozzanatom. Anno szülővárosomban játszottam egyet a helyi rendvédelmi szakközépiskola tanulóival és edzőjükkel. Ez volt nálam és egy Marui M3 shoti. Egy nagy mezőgazdasági épület és a környezete volt a játéktér, 12 játékos. Szépen megyek a shotival a folyosón, az utolsó ajtó a műhelycsarnokba nyílt, ahol már kempelve vártak minket. Shotit félre, pisztoly elő sorozatlövéssel. Egy parasztlengő jellegű mozdulattal betoltam egy rövid 20-as sorozatot, 5-ből 4-en mondták: "Megvolt!" "Mi a f@sz volt ez?!" A következő lövéssel az utolsó ellen is meglett. :))

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák