Új hozzászólás Aktív témák

  • BaKeSZ87

    senior tag

    válasz macilaci78 #1593 üzenetére

    Én Orosházán szívtam meg, nem számítottam rá, hogy a nyílt terep közepén, betondarabok állnak ki a földből, persze hogy lezúztam a sípcsontomat. Csak annyi volt, hogy mintha megbotlottam volna valamiben. Nemis fájt egyáltalán, ugye az adrenalin bennem volt :D, de gondoltam hogy vérzik, azán mikor szünet volt, megnéztem hogy mégis mit bajom lett, fájdalmat nem nagyon éreztem, végülis olyan 10 centis darabon be volt dagadva mint az állat, meg egy elég mély horzsolás volt rajta.

    Én már olyat is tapasztaltam, hogy aki már régebben játszik, esetleg van pénze cuccokra, látszik rajta hogy csak a ruha 100rugó, el van szállva magától. Nem vallja be a találatot, ha meg bevallja, és a nagy fegyverropogásban nem hallja az aki eltalálta, és lő még párat, akkor qrwa anyázik. Biztos van gond az újoncokkal is, de nekem inkább ez ami nem tetszik. Újoncok mindig lesznek. És ha azt látják, hogy az "öregek" nem vallják be a találatot...Lehet ők se fogják adott esetben.

    Mikor 4m-ről szembenéztem egy CA SPR-rel, akkor inkább megadtam magam, hiába nem tudott eltalálni bokron keresztül :D, 4m az 4m.

Új hozzászólás Aktív témák