Új hozzászólás Aktív témák

  • BonFire

    veterán

    válasz Speeedfire #7457 üzenetére

    Szvsz valamilyen háttér csak kell hozzá, ha nem akarod, hogy fehéren maradjon, mert akkor nem érvényesül rajta a fehér alap. Tehát háttér kell. Azt meg döntsék el a jobban hozzáértők, hogy milyen. Egy dologra kell figyelni, illetve kettőre.

    1. A háttér ne legyen "mozgalmasabb", mint az oldal, mert akkor elvonja a figyelmet a tartalomról. kerülendők tehát a tömegrendezvények fényképei is a millió fejjel, vagy az objektumoktól hemzsegő fényképek. Ezeket amúgy is végteleníteni illenék, hogy minden monitorhoz passzoljanak, az meg nehéz ilyen témáknál.

    2. A háttér színe lehetőleg valamilyen megnyugtató és pasztell legyen, amit sokáig el lehet nézni, ami mindenképpen semleges, amitől nem borul vérbe a látogató az agya, mint Pistikének 8 redbull-viszki után. Tehát lobogó lángtenger, magenta, tűz- vagy narancsvörös, #BFFF00, vagy #FF00BF kerülendők.

    Ezeket a szempontokat vedd figyelembe és mérlegelj. Direkt nem adok konkrét tippet (mert mindenki úgyis másra esküszik), csak azt mondom, mi ne legyen.

    A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.

Új hozzászólás Aktív témák