Új hozzászólás Aktív témák

  • Sk8erPeter

    nagyúr

    válasz BonFire #10477 üzenetére

    "Akkor megvan, hogy miért nagy felbontásúak a képek."
    Csak az a baj, hogy eddig sem ezzel volt problémám... Sem a felbontás, sem a foglalt terület nem zavart eddig, hanem csak és kizárólag arra szerettem volna megoldást, hogy a lehető leggyorsabban ki tudjam vagdalni ezeket a layereket... Azt meg nyilván tudom, hogy procitól, memóriától, 32/64 bittől és egyebektől függ a sebesség, de most nem ez a kérdés.
    Azért azon nagyon csodálkozom, hogy ilyen jellegű, az enyémhez hasonló igény nem szokott felmerülni (sok layer exportálása úgy, hogy azonos slice-on belül azonos helyre vannak alapból pozicionálva). :F
    A FireWorks kulcsszóra rákeresve itt PH!-n nem sok értelmes találatot kaptam, magyarul nincs is külön topicja. :(
    De ha közben valaki mégis tud megoldást a problémára, nagyon szívesen fogadom! :K

    (#10476) ViZion: megpróbálok még valahol érdeklődni, bár továbbra sem látom be, miért lenne olyan extrém az igényem... :F Hogy egész röviden vázoljam neked is a parát, és ne kelljen visszaolvasnod: annyi lenne a feladat, hogy vannak különböző layerek, hierarchikusan egymás felett, amik egy adott slice-on belül látszanának, amikor meg vannak jelenítve, és én mindegyik layert szeretném megkapni transzparens png-ben anélkül, hogy egyenként kattyogtatnám végig őket, hogy optimalizálja webre. Szerintem nem egy olyan elrugaszkodott igény.

    [ Szerkesztve ]

    Sk8erPeter

Új hozzászólás Aktív témák