Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz liksoft #9407 üzenetére

    "Tárolásra sem USB-n használva"

    Ahhoz képest egy ideje (évek óta) elég sok gyártó használ ilyen (ST2000LM007) belső merevlemezt a gyárilag készre szerelt 2,5"-os külső merevlemezeknél. Nekem is van ilyen és évek óta jól működik. Sőt, már a WD-nek és a Toshibának is van 2,5"-os SMR-es, legalábbis a nagyobb adatsűrűség és az 1 TB / platter arra enged következtetni. Azokat pedig szintén használják a maguk gyártotta külső tárolóknál is.

    (#9404) hipernick:
    Mondjuk az sem mindegy, hogy hol nézed. Ha jellemzően csak a fájlkezelőben, az eleve másodlagos, inkább a lemezkezelő a lényeg. Viszont ha kifagynak tőle a programok, illetve maga a Windows, akkor az eleve abnormális. Ha nem csatlakozási probléma az oka, akkor jellemzően a HDD hibája, viszont annak állapotáról (HDS) nem közöltél információt.
    Amúgy meg ja, otthon más egyebet úgysem tehetsz, minthogy próbálkozol, aztán hátha. Mármint hátha megjelenik a partíció és annak tartalma a fájlkezelőben, majd sikerül lementeni az adatokat. Vagy ha nem, akkor másik opcióként adatmentő programmal, feltéve, hogy a Windowsban megjelenik maga a fiziai lemez valós kapacitással és az állapota is megfelelő, nem éppen a végét járja.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák