Új hozzászólás Aktív témák

  • ArthurShelby

    addikt

    válasz liksoft #8404 üzenetére

    Gondolom a bios is felismeri, mivel a windows eszközkezelő is látja, és a linux-on is látom az usb-k között. Közvetlenül gépre dugva (sata kábellel) alig lehet bekapcsolni a gépet, ha ez a vincseszter is rá van dugva (túl sokáig vár a win betöltéssel), viszont ott még valahogy betűjelet is kapott (igaz semmi mást nem tudtam elérni).

    Nincs betűjele (usb), és adni sem tudok neki betűt (szürke). Mikor megnyitom az lemezkezelőt, utána megkérdezi, hogy mbr, vagy gtp. Mivel régi szinte 100%, hogy mbr volt. Ha mbr-t választok utána kijön, hogy crc hiba. A lemezkezelő 931,51GB-ot lát, ami valós lehet. A másik érdekesség, amit észre vettem, hogy csak az elején "dolgozik". Mikor rádugom a gépre akkor kb. 5 percig erőlködik, utána semmi. Viszont akkor van olyan, amikor a középeső led túl sok mp-ig (kb 3-4) nem világít (ami furcsa, villogni szokott, vagy világítani).

    Már próbálkoztam adatmentő programmal, de egyik sem bírt vele semmit csinálni (nem kattog). Gondolom nem tudják elkezdeni az olvasást.

    [ Szerkesztve ]

    A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat

Új hozzászólás Aktív témák