Új hozzászólás Aktív témák

  • raverke

    tag

    válasz Zanik #5526 üzenetére

    Szia!
    Az Emagrákat kipróbáltam a boltban, de nekem egyik se volt meggyőző, de itt a fórumon többeknek bejött valamelyik X széria.
    A Yaasa nem tűnik rossznak, nekem egyedül a fejtámla hiánya miatt esne ki. Ha a deréktámasz nem állítható, de minden pozícióban jól tart, és kényelmes, akkor nem érdekes...teljesen egyén függő.

    Amit itt sokan nem értenek meg, pedig 1000x leírtam, hogy ha valaki rákérdez, hogy milyen széket vegyen, annak azonnal egy gamer széket ajánlanak.(vagy az ikeas markust) Az indok meg az, hogy mert jó, és nekik bevált.

    Írtam, hogy akinek bejön, hajrá, ezzel nincs baj, de nekem, számomra gyerekes(és attól hogy én annak tartom, attól más szeretheti, amúgy meg minek veszi magára a véleményem??). Itt az ész és érvek nélküli vásárlásról, ajánlásról van szó. Egy témát körbe kell járni, ahogy te is tetted, megnézni hogy milyen tulajdonságokkal, opciókkal, beállítási lehetőségekkel bír egy szék, ami az egészségednek is jót tesz. (mondjuk úgy hogy ergonomikus)
    Amúgy az előző hozzászólásban leírtam kb 10 dolgot, hogy egy széken, mit nézek meg, milyen beállítások lehetnek, hogy az emberek tudjanak szűrni a választékból. Szerintem el se olvasták...

Új hozzászólás Aktív témák