Új hozzászólás Aktív témák

  • Zanik

    addikt

    válasz raverke #5502 üzenetére

    Én pl. kipróbálás nélkül vettem irodaszéket tavaly áprilisban home office-ra. Tombolt az első hullám, sem időm, sem lehetőségem nem volt személyesen székeket próbálgatni.
    Nálam a gamer székek alapból kiestek a kinézetük miatt (nappaliba került, nincs mancave-m elrejteni). Kb. két héten át bújtam a neten, olvastam, videókat néztem, informálódtam. Két típusra, az Emagra X8 Yoga-ra és a Yaasa chair-re szűkítettem le a listát. Végül azért lett az utóbbi mert az X8 Yoga nem volt elérhető az irodabutik-nál. Kifogytak belőle (nem meglepő módon).
    116ezer Ft volt szállítással a Yaasa. Nagyon jó minőségű szerintem, jók az anyagok, a kartámaszt egyenesen imádom. Sajnos az iróasztalom nem állítható, így kellett vennem egy lábtartót is, de így most teljesen jó az üléspozícióm (jobb is talán mint a munkahelyemen, pedig ott még állítható az asztal is). Egyetlen hiányossága van csupán: a lumbar support horizontálisan (mélységben?) nem állítható.

    Amúgy én osztom a véleményed a gamer székekről. Egyrészt szerintem iszonyat túlárazottak. Jobb ha nem tudom mennyi a bekerülési költségük. De van most egy trend, nagyon megnövekedett kereslet rájuk, így nagyon sokan meg akarják lovagolni a hullámot és sokat szakítani amíg tart a hype. A legnagyobb bajom viszont eleve a felépítésükkel van (ülésforma pl.). A legtöbbnek pocsék a mechanikája is, talán még a Secretlab knee tilt-je jó valamennyire, de szerintem egy szinkronmechanikás irodai szék még mindig jobb megoldás annál. A kinézetük a harmadik gondom, ami persze szubjektív, de kevés "szolid" gamer széket láttam, amit mondjuk el tudtam volna képzelni a nappalinkban.

    Ennek ellenére én nem bántom azokat, akik gamer széket vesznek. Egyszerűen tudomásul veszem, hogy mások a preferenciáink.

    [ Szerkesztve ]

    Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82

Új hozzászólás Aktív témák