Új hozzászólás Aktív témák

  • káen

    tag

    válasz Boxer001 #5405 üzenetére

    Ezt a "rendőri munka ezzel jár" szöveget kérlek akkor is ismételgesd majd, ha letrafiznak vagy megbírságolnak...mert ez a munka ezzel jár.
    Igen, amcsiban sokkal többen halnak meg szolgálat közben, de ott ezért cserébe nem havi 90-100 ezret visznek haza, hanem az ottani átlagkeresethez képest kicsit többet. Ott ezért cserébe nagyobb védelem illeti meg, egy retek hazudozására nem rúgják ki. Ott leszerelése után nem kell várnia 3 évet, hogy politikusi pályára léphessen. Ott van lehetőséged magadat megvédeni, nem azon filózni, hogy vajon a jelentésed melyik szavába, mondatközi vesszőjébe fog belekötni a vizsgálóbizottság, ami alapján kirúgnak. Ott nem a politika eszköze a rendőrség.

    Annó, ezekért az "áldozatokért" kaptunk néhány kedvezményt (amit az állampolgárok még mindig sérelmeznek). Ezek nagy része megszűnt, sőt a napokban csorbították tovább az alkotmányos alapjogaimat. Köszi.
    Igen, bosszant, idegesít, zavar, felbassza az agyamat, hogy jogaim már csak egy patkányéval vetekednek és ilyen szöveget kapok a pofámba, hogy ezt vállaltam. Igen, ezt, de nem ilyen feltételekkel....

    És igen: az állampolgárok többsége szerint le van szarva az állomány. Valahol olvastam egy hszt, hogy milyennek szeretnék a magyarok a rendőrt: ha velem szemben intézkedik, akkor legyen humánus és elnéző, de ha az elém bevágó járművezetővel, akkor minimum lője fejbe.

Új hozzászólás Aktív témák