Új hozzászólás Aktív témák

  • DdavidHero89

    csendes tag

    Muszáj összeszednem a gondolataimat és egy értelmes kisregényt írni belőle lassan. A helyzet az, hogy ami itt folyik az vicc! Országos szinten is az van ami itt ebben a fórumban emberek okoskodnak minden erkölcsiséget és józan észt felülmúlva és állításukat bizonyos kimásolásokkal próbálják leokoskodva a másikat alátámasztani!
    De vannak tények amiken nem lehet változtatni többek között az, hogy a mai magyar rendőrség sz.r, mert a szervezetlenség, a kapkodás és a nem megfelelő erőforrás csoportosítás jellemzi. Jó példák, hogy traffikat vesznek milliárdokért és mérnek reggel 5kor a Lágymányosi hídnál ahol 100 emberből 95öt meg lehet büntetni. A leglátványosabb az egészben megpróbálják elhitetni, hogy a hiba bennünk van és mi nem vagyunk JOGKÖVETŐ állampolgárok, csak az a gond mint ahogy az FBI is írta kevés az ember meg szarok a technikai feltételek. Az igazság az amire kell arra van pénz, ami meg nem sürgős az ráér, bár inkább oda adnák ahol tesznek is valamit az emberért (baleseti helyszínelés stb...) De néha nem sikerül a JOGKÖVETŐ állampolgárral lehitetni, hogy ő a hülye mert ugye a 25 millás ML Mercihez már nem olyan kék mellénnyel mennek oda a rend őrei sajnos, csak a csicskát lehet csicskítani és aki még engedi is!
    Végezetül még annyit, hogy lehet itt terror szervezet, népírtási hangulat, meg elterelő cigány gyilkosságok sajnos ezek mind valakinek az érdekei!!! Nem általánosítok, de ha nem értetek velem egyet írjátok meg mit miért + rendőrségnek vannak jól működő részei is, de több rosszat tudok elmondani róluk mint jót!! :((( :((( :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák