Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz section9 #59618 üzenetére

    Azért ajánlott, mert Magyarország nem támogatott ország és ennek ellenére hibátlan az ügyfélkezelés és a cserék intézése.

    Ja, és mellesleg a legolcsóbban innen tudod beszerezni.A B verzió a jó kis magyar lehúzós boltok, ahol jó drágán rádsózzák ugyanazt, mit az Amazon is adna, aztán széttárják a kezüket/imádkozhatsz, hogy ha bármi baja van, akkor foglalkozzanak veled.
    C verzió pedig a szürkeimporter mangafigura aki most látom megint előkerült, áldassék a neve, ahol jó kis magyaros ügyeskedéssel lehet Questhez jutni. Aztán ha baja van, akkor viheted az osztrák/német MediaMarktba ahol aztán széttárják a kezüket/imádkozhatsz, hogy ha bármi baja van, akkor foglalkozzanak veled.

    Hát ezért.

    Gondolom kezelnek vagy 100 ezer ügyfelet naponta, ha annak felét le tudják kezelni az ilyen menüpontokon való végigkattintgatással, már megérte. Kattintgasd végig, és írd meg nekik, hogy mi a bajod. Ezúttal már úton lenne a cserekészüléked.

    És ahogy Raymond írta, angolul írsz Marionak és angolul fog válaszolni. Ha nem, akkor emailt írsz angolul. Vagy felhívod őket angolul.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák