Új hozzászólás Aktív témák

  • kiskuplung

    őstag

    válasz a2d2 #57240 üzenetére

    Hát nem tudom, ez egy élő közvetítés volt és a srác 3 óra alatt letudta. Van fenn már több teljes végigjátszás, azok se többek 3,5-4 óránál. 50 dollárért ez szerintem arcpirító.

    Nekem a The Maskmaker-rel van hasonló tapasztalatom, mint Neked a Clockwinderrel. Tök jó koncepció, aranyos grafika, középnehéz fejtörők, jó VR mechanikák, és mire belelendülsz már vége is (3 óra).

    Nekem az Assassins's Creed Nexus tűnik az idei év eddigi legnagyobb meglepetésének. Tökéletes, változatos játékmenet, szuper grafika, a hangok, a zenék, és 40 dolcsiért kaptam 15 órányi játékot. HIbátlan szórakozás! Több mint 1 éve kiégtem már a VR-ból, nem volt olyan játék, ami miatt minden este felvettem volna, volt hogy hetekig be se kapcsoltam, de ezt csapattam minden este :) Ki hitte volna, hogy egy Ubisoft lesz az egyik olyan cég, aki szerintem systemsellert ad majd Questre :)

    Ezen felbuzdulva behúztam még a Sniper Elite Winter Warrior-t is. Ez szerintem jobban néz ki Questen, mint az első rész. Viszont nem véletlen indult a 15 pénzes kategóriában, mert amúgy inkább csak egy fizetős DLC. Én 2 estét játszottam vele, még 1 pálya van hátra, de nagyon max 5 óra az egész, de inkább 4. Akinek az első rész tetszett, az vegye meg ezt is, mert amúgy tök ugyanaz, csak más pályák vannak. Nagyon jó kis játék amúgy, annak aki ki van éhezve a sniperes játékokra, amikből sajnos kevés van.

    Ami meglepő volt, hogy tegnap este 2 órát toltam, és 43%-ra merült a Q3.

    Mától szabin vagyok év végéig, szóval letudom gyorsan a HD Asgard's Wrath újrajátszást (az öregember felénél vagyok), aztán jöhet a második rész :)

    @raymond : A Meta support pedig továbbra is sz*pat, de most már eltökéltem, hogy addig írogatok nekik, amíg válaszolnak. Tegnap átkapcsoltak egy másik "emberhez" John-hoz, aki persze egyből újrakezdte, hogy próbáltam-e már újraindítani a routeremet, meg törölni a download cache-t.

    A PC-s download serverek amúgy lassan 3 hete nem működnek, és gyanítom, hogy ha ennyire nem érdekli őket, akkor már nem is fognak.

Új hozzászólás Aktív témák