Új hozzászólás Aktív témák

  • izomman1

    senior tag

    válasz Busterftw #51386 üzenetére

    Ha lehúzom a redőnyt még levegőt se tudok beengedni az ablakon.. ha ugyanis picit feljebb huzom és besugárzik kicsi lyukakon a fény akkor az is már rögtön bezavarja a követést.
    + home office ba szoktam VR szüneteket tartani korom sötétbe vagy lámpa fénybe dolgozni elég vacak mikor kint világos van . ( Ma például már a 3. setupnál tartok majdnem minden újraindításnál újabb setupot kért :((( (mozog a nap) - de ez még istenes is amenyit szívtam én a hang pattogással error jelekkel míg mikor a régi kábel volt a G2 nek... hát az egy külön sztori de mára már ezeket a hibákat a G2 kinőtte az új kábelnak hála.. )
    Mindegy egyébként igen G2 a tökéletes eszköz amíg meg nem jelenik az Index 2 vagy Pimax Crystal de az is csak egy developer kit lesz sajnos annyi pénzért..
    Egy olyan eszközre várok ami tökéletes és akkor mehet is ki az 1 mft is a gépre meg a VR sisakra, de úgy látom jelenleg nincs ahogy javasolták a srácok nem éri meg room scale VR ra használni a Varjo-t . Amúgy az egy kicsit vicces, hogy a PImax be van reprojection a kínaiak egyből bele tudták tenni a Varjo ba pedig nincs.. Ok hogy jobban optimalizát a progi mint a G2 WMR je ahogy hallottam, de ha reprojection rásegítést be se tudod kapcsolni - kép duplázást akkor tényleg a legerősebb vas se biztos elég minden szituációba.. ... (4090)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák