Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz prtvlogan #44633 üzenetére

    Az 1000 Eur vs 350-400 Eur között azért van még némi különbség.
    Az index-nek stabilabb a követése, igaz nem árt 3 vagy akár 4 bázisállomás, hogy a teljes mozgásteret lefedd, úgy még többe kerül. Ez extrém helyzetekben számít inkább, pl ha világrekord a cél Beat Saberben.
    A másik lényeges különbésg a kényelem:
    A Quest 2-t nem fogod sokáig tűrni a fejeden. A pánt hátul semmit nem tart, csak azt akadályozza meg, hogy ne essen le a fejedről a HMD. Emiatt a Q2 teljes súlyát az arcodon, elől fogod érezni, emiatt kényelmetlen lesz.
    Ajánlott egy másik strap hozzá, sokaknak a BoboVR vált be itt a topikban, de feljebb írták a kiwi-t is.
    Én nyomtattam magamnak ilyet, én ezzel teljesen meg vagyok megelégedve, mivel nagyon könnyű, keveset tesz hozzá a headset súlyához viszont baromi jól tart a koponya hátulsó részénél is és elfér a Quest 2-höz vett hordozóban is mindenféle igazgatás vagy mágia nélkül.
    Ajánlott még a VRCover Európai boltjából rendelni hozzá a saját izlésednek megfelelő arcpárnát. (Én vettem szilikonosat is, hogy ne büdösödjön mint a szivacspárna de műbőrt is rendeltem amit csak ritkán használok. )

    Szóval a Q2 kényelemben elmarad de pár ezresből nagyon könnyen fel lehet tuningolni úgy, hogy ez már nem számít negatívumnaka drágább headsetekkel szemben.

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák