Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz proci985 #42101 üzenetére

    1080 Ti-vel használom.
    CV1-hez képest a Wifis kép valamelyest jobb szerintem. Kevésbé éles, de legalább nem látom a pixeleket. A követés olyan értelemben stabilabb, hogy nincs USB nyűg ugyebár a Q2-vel, a CV1-el ellentétben. Persze a feketére is lehet panaszkodni, de e tekintetben minden gyengébb a CV1-től.

    A követés az valamelyest szubjektív is ugye. Nem ugyanúgy mozog mindenki. Van aki kevesebbet, van aki többet, van aki így szereti tartani a karját van aki másképp.
    Az biztos, hogy a CV1-el bátrabb mozdulatokat mertem tenni, pl BS-ben. Értsd ez alatt, hogy messzebbre lendítettem a karomat, a Q2-vel kicsit vissza kell fogni magam bár egész jól kitalálja a mozdulatokat, tudok olyat művelni amivel kicsit megbolondul és elvesztek pár kockát miatta.

    A követésben én érzek némi laggot, de volt olyan ütésem BS-ben amire nem értettem miért adta meg a pontot... Valahogy jól leköveti így is a dolgokat.
    A minimális késés ami a Wifi miatt van egyébként totál megszokható, elviselhető. Expert+ számok között is vannak amiket simán megcsinálok hibátlanra Wifis Q2-vel.
    Legutóbb CV1-es rekordokat is megdöntöttem, még a TTFAF szám alatt is Experten (abban az a legnagyobb fokozat). De egyáltalán nem mondom, hogy jobb a követése, mint a CV1-nek. Ez inkább azt jelenti, hogy én is ügyesebb lettem, hozzászoktam a Q2 wifis kapcsolatához is és hogy a Q2 wifi az bőven a használható kereteken belül van.

    A 1080Ti egész jól meghajtja a Q2-t, de még a Reverb G2-t is. Egyébként is amilyen hülye a piac még mindig, nemigen éri meg váltani. Nekem már 3x rajta volt a ravaszon az ujjam, hogy rendeljek 3090/80/80Ti/70 es kártyák valamelyikét. De igazából mindennel jól elvan a 1080Ti és nagyon sajnálom azt a sok-sok százast egy nyomorult VGA-ra.
    Ha lenne olyan VR cím ami alatt nem lenne meg a stabil 90 fps, de nagyon fanja lennék a játéknak akkor upgradelnék kártyát de nem nagyon van ilyen mert ahol nincs meg a 90, ott lejjebb veszem a grafikát amíg meg nem lesz. Egyedül a No Man's Sky fogott ki rajta G2-vel használva. De még nem vettem a fáradtságot, hogy minden grafikai beállítást átnézzek (vagy átállítsam a G2-t half módba), inkább nem játszom NMS-sel, vagy a másik opció hogy kipróbáljam Q2-vel (csak a G2-nek annyival sokkal szebb a képe, hogy nincs kedvem Q2-t próbálni NMS alatt, sem half módban használni. :D )

    Összességében nem hibátlan, de megszokható. Szerintem élhetőbb a Q2 Wifi a hétköznapokban, mint a CV1.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák