Új hozzászólás Aktív témák

  • Raymond

    félisten

    válasz Mosqu!to #36339 üzenetére

    Heh, ez a Reverb G2 hova tovabb annal nagyobb maszlag. Nem kuldtek meg ki a hivatalos juliusi elorendeloknek EU-ban de csinaltak mar egy HMD only SKU-t is amit azonnal szallitanak :))

    Ezt rendelni ezert tobb ertelme lenne akkor [link] 460EUR-ert egyenesen a HP-tol az Amazon-on keresztul, de erre meg mindig azt mondom hogy ne vegye meg a kollega. Ezt barki megmondhatja aki anno a WMR HMD-ket kontrollerek nelkul vette hogy sporoljon egy szazast aztan vadasztak apron/ebay-en a kontrollereket hozza kesobb. Ha sporolni akar akkor a Quest 2-t kellett volna vennie ahogy az mar a legelejen meg lett mondva.

    #36340 paler

    Nezd, ha gondolod vedd meg. Ki lett itt a tema beszelve tobbszor is mar de valahogy nem tudsz dulore jutni es mindig berohansz az erdobe gombat keresni a sotetben. Az osszes kerdes meg lett mar valaszolva. Ez a jo a szimhez de nincs hozza meg a geped es a piacot elnezve uj grafikus kartyat se veszel egyhamar normalis aron. Meg procit se es lassan a RAM arak is mennek felfele. Ennyi erovel varhatsz nyugodtan marciusig.

    [ Szerkesztve ]

    Privat velemeny - keretik nem megkovezni...

Új hozzászólás Aktív témák