Új hozzászólás Aktív témák

  • kerti008

    aktív tag

    Vettem egy PSVR headset-et a Black Friday learazason 55 ezer Ft-ert. Az elso ami feltunt a dobozan a HDMI felirat. :DD A Playstation Pro egesz jol lejatsza a gyari lemezen levo filmeket, a 3D-ket is. Mivel juliusban vettem egy Questet (RTX 2060, 16 GB, I7-8700) igy van osszehasonlirtasi alapom.
    Elosszor a pozitivumokat emlitenem: a headset kep minosege semmivel sem gyengebb mint a Quest 1-nek. (bluray illetve iso lejatszasal tesztelve) Azt azert meg kell emlitenem hogy nem tudtam kirakni a blu-ray filmeket parhuzamosan a tv-re. Kenyelmes a headset, nem kell atalakitani hogy ne nyomja az arcunkat illetve az orrnal van ket gumilap hogy ne jojjon be a feny. :)) A kabelezes eleg rugalmas es konnyu. A screen door effect az eltero Oled matrix miatt negyszogletes, a display 120 Hz-es. :D A PS4 Pro persze izzad de ugy altalaban nem erezni komoly visszalepest a Quest 1-hez kepest. Ami meg tetszik hogy van Disney+ app a playstore-ban es vettem par exluziv jatekot is. (Astro Rescue Mission, Resident Evil 7, Blood and truth, Ace Combat 7 Skies Unknown VR, Batman: Arkham VR, Marvel's Iron Man VR stb.) A Playstore-ban a learazasok gyakoriak, a VR jatekokat 50-80% os learazason vettem. (atlag 62% diszkontot kaptam) :DD A gyerekek imadjak a Rescue mission-t. Meglepoen jol mukodik a tracking pedig az ajanlott 2 meter helyett 3m-re ulunk a kameratol. (a fagyik (move controllers) meg nem erkeztek meg ezert ez meg valtozhat) Persze nincs guardian ezert ajanlott az ulo pozicio mert 20 cm-re a kameratol jelez hogy kozel vagy.
    Ami viszont nem tetszik hogy ennek is MURA effect van az oledjen amiert meg augusztusban visszakuldtem a Questet cserere. (szurke pixelek kozott pirosak is vannak) :W Viszont a felesegem meg nem engedi visszakuldeni mert kb. 3 hetig tart es O is szeretne hasznalni mert vegre nem nyomja a fejet.

    [ Szerkesztve ]

    Kedvenc VR jatekaim: HL Alix, Queke1-2, Half Life 1-2 and mission packs, Queke3quest, RTCQuest, Duke Nukem 3D

Új hozzászólás Aktív témák