Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz barcalaci84 #35627 üzenetére

    Ohh köszönöm a részletes leírást! :R
    Igen, meglátjuk, csak kicsit azért forgok ezen a dolgon, mert az ajándékba levő Q2-höz még fiók sincs, persze Facebook accountja van az ajándékozottnak. És mivel új VR belépő lesz, ezért külön frankó lenne, ha legalább egy jó játékot is kapna hozzá szóval inkább ő miatta foglalkoztam ezzel a témával, az én kódomat meg ide akartam kitenni ahogy a többiek szokták, de sejtettem, hogy kódot nem fogunk kapni hanem ahogy írtad a szokásos módon a Store ingyenesnek mutatja és ennyi.

    Tegnap este viszont picit szarul esett, hogy 4 éve ügyfelük vagyok, vásárolgattam az Oculus Store-ban is, erre mikor a Q2-t felveszem kb semmi nincs a library-mben, hiába kötöttem össze a fiókommal... Egyből mentem is kábelre, hogy a Steam-es címekkel játsszak és nem is volt gond, de azért mégis kicsit szar érzés mikor VR veteránként bejelentkezel a meglévő accountoddal és egyik korábban vásárolt játékodat sem látod... Persze, nem cross buy címeket vettem, ez van csak mégis kicsit szar az ügyfélélmény ilyen esetben.

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák