Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    Kicsit tulzásba viszitek a szakazmust. Senki nincs az akciók ellen. Akiről ezt gondoljátok lapozzatok vissza és olvassátok el ismét a hozzászólásaikat, mert senki sem ellenezte az akciókat sem azok megosztását.

    Én így értelmeztem:
    Az indokolatlan fillér... számolgatás az amit páran nem csípnek. Ők általában azok a tagok akik a kezdetektől benne vannak a VR témában és sok címért teljes árat fizettek és azt látják, hogy néhányan pár száz forinton oldalakon keresztül rugóznak ami valljuk be sokszor nevetséges és felesleges is. Nehogy kiforgassátok a szavaimat mert nem arról van szó, hogy aki teljes áron vett meg valamit 2-3 évvel ezelőtt az most irigykedik azokra akik nemrég szálltak be a VR-ba és olcsóbban hozzájutnak ugyanahhoz a címhez. Na ez az amiről itt szó sem esett és nem is szeretném ha ezt gondolnátok. Akik így jártak higgyétek el, hogy csak megrántják a vállukat és boldogok, hogy ők már esetleg többször is kipörgethették az adott játékot.

    Néhányan itt többszörösét elköltitek szemét címekre ahelyett, hogy a top kategóriás minőségi tartalmakat vennétek mert az egyik tábor szerint a mennyiség a lényeg nem a minőség (legyen szó játékóráról vagy játék darabszámról) míg mások inkább a minőségi szórakozásra mennek.

    Mindkét tábor indokait meg lehet érteni de itt szerintem senki nem ellenzi az akciók megosztását és indokolt mértékű kibeszélését. Ha mégis van ilyen akkor tegyetek helyre engem mert akkor én értettem félre valamit... Egyébként pedig mindenkinek van helye a topikban, ne ugorjatok egymás torkának. Próbáljatok kicsit megértőbbek lenni a másik álláspontjával szemben mert a cukkolás az minden csak nem konstruktív. :R

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák