Új hozzászólás Aktív témák

  • Dyingsoul

    Topikgazda

    válasz TiberiusX #23964 üzenetére

    De amit tanácsoltam kipróbáltad? Letakartad a padlót valami textillel?

    Egyébként számomra az egyik legzavaróbb dolog az, hogy a mindenféle rendszerüzenetet a képernyő szélére rakja a Cosmos. Egy hosszabb üzenet eleje és vége szinte olvashatatlan benne, annyira a lencse széleire illeszti a szöveget. Fejmozgást persze statikusan követi a szöveg szóval az sem válik be, hogy mozgatom a fejem. Ez pedig a kicsi sweet spot miatt van.
    Nem csodálkoznék, ha jönne valami hack amivel a sweet spot picit nőne. Akár a záró mechanika piszkálása is jó ötlet lehet de nem szeretnék garit veszteni.

    Redditen épp szembejött ma ez a post, amiben az Index-hez hasonlítják a Cosmost. Én most hirdetem is és ha elviszik veszek egy Indexet szerintem, mivel nekem Beat Saberben nagyon fontos a követés az extrém gyors számokban, plusz jó lenne egy könnyebb kontroller amilyen a knuckles is. (Nem tudok mit csinálni annyira tetszik ez a játék, hogy nem tudom letenni, függő lettem... :( )
    Viszont ahogy a srác is írja, a Cosmosnak nagyon szép a képe, az Index-től is jobb. Más véleményeket is olvastam redditen és a Rift S-hez képest is sokkal jobbnak írják a képet (a lencséket természetesen nem a kicsi sweet spot miatt).

    Kár, hogy nem sikerült találni a környéken egy Rift S tulajt, megnéztem volna. Meg tudnám rendelni de 3 VR headsetet már tulzásnak tartok otthon tartani, visszaküldést csak azért hogy kipróbálhassam meg pofátlannak tartanám. A CV1-et semmiképp nem akarom eladni, azt megőrzöm az unokáknak. :DDD

    [ Szerkesztve ]

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Új hozzászólás Aktív témák