Új hozzászólás Aktív témák

  • abydos

    aktív tag

    válasz kiskuplung #18412 üzenetére

    Hát, 2 dolog: Inkább pletykák voltak ugye végig. Az Oculus tolt egy ilyet, hogy van egy nagy hírük... vagy talán 2 és hogy nem akarjuk kihagyni az eseményt. Nos az egyik a BS volt vélhetően (ami amúgy tökre nyílt titok volt).

    A másik dolog, hogy a BS könnyen lehet, hogy beetetés volt. Az ígéret úgy szólt, hogy Oculus Quest indulás 2019 tavaszán. 20-án van a tavasz első napja, holnap 4 órakor (CET) nyílik a 3. nap az eseményen.
    Vagyis ha lesz valami (mert eddig még nem volt), akkor holnap 4 után az Oculus egyik konferenciáján (akkor lesz nekik).

    Mi történt most a napokban ugyanis. Kiment egy csomó VR újságíró/influenszer, pörgött a twitterük ezerrel hogy Rift S így, Rift S úgy és azóta kussban vannak, csak BS-ről írtak, a HP headsetről meg pár jópofizós tweet, de semmi hír arról, hogy láttak-e jeleket arra, hogy lesz vagy nem lesz Rift S vagy bármi.

    Valószínüleg ők már tudnak mindent, meg is írtak mindent és embargó van holnapig, addig nem írhatnak/beszélhetnek róla. Ez abból a szempontból is gyanús, hogy az Upload Vr írója azt írta, hogy holnap reggel (PT idő) figyeljük az Upload VR oldalt. Valószínűleg egy fontos bejelentéssel együtt ugyanis aktiválódni fog a cikkük a témában.

    Ez az én teóriám, megfigyelve a közösségi aktivitásaikat.

    Ha úgy alakul, hogy holnap már vehető a Rift S vagy Quest vagy tudja a fene mi jön, akkor akinek kelleni fog belőle egy példány, minél hamarabb nyomjon a rendelés gombra és ha nem hoznak ide, akkor valahogy, valamilyen módon valakivel vagy valakikkel beszélje le, hogy oda rendeli.

    [ Szerkesztve ]

    VRHír.hu - We AR here // http://vrhir.hu // Csatlakozz hozzánk, ha VR hírekre szomjazol :)

Új hozzászólás Aktív témák