Új hozzászólás Aktív témák

  • Segal

    veterán

    Szeretnék egy kis segítséget kérni tőletek.
    Pár napja meglett a DK2 változat. A többi technikai rész bár szerintem ez lényegtelen de azért legyen itt Win 10, msi 980 gtx gaming, 0.8 sdk.
    Összekötöm a cuccot (DVI hdmi adapterrel mert a videókártya hdmi portján a tv van és minden tökéletesen működik. Viszont mivel tv van a számítógépre kötve megjelenítőként (csak tv) ezért kb 4 méterre ülök a géptől és itt jön a képbe a probléma.
    Vettem 2 darab 5 méteres usb hosszabítót és egy 5 méteres hdmi hosszabítót. A rift usb-je még bírja is az 5 méteres hosszabítást viszont a "kamera" érzékelője nem és sajna a hdmi sem.
    Persze mind kettőre megoldás lehetne talán a jelerősítő megvásárlása viszont mivel nem 100% hogy megoldja a problémát és sajna egyik sem egy olcsó cucc ezért megkérdezem hátha valaki már próbálta vagy egyszerűen csak olvasott róla hogy működhetne a dolog vagy csak kidobott pénz lenne az ablakon mert úgy sem működne.
    Tehát egy aktív usb hubot terveznék megvásárolni és egy 35-40méter körüli hdmi jelerősítőt.
    Előre is köszönöm a tanácsokat.

    "Ez nem változtat azon, hogy tisztességtelen dolog botokkal felvásárolni 160-180e indulóáron a 3060 Ti-t, aztán 250e-ért árulni a HA-n." Ez miért lenne tisztességtelen? Te is meg bárki lesheti botokkal a boltokat, ugyanúgy meg tudod venni a cuccot azon az áron, mint a scalper.(1 házigazda válasz...)

Új hozzászólás Aktív témák