Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz vargalex #7412 üzenetére

    2-3 éve még a felső kategóriában is volt komponens. Csak ugye azok már kifutottak. A legtöbb helyen általában 2019 környékén.

    Vannak amúgy most is ismertebb boltokban FHD TV -k, viszonylag kisebb méretben komponenssel. Ami jellemzően 2019-2020 modellek. Néztem azokat is...személyesen végig kellett néznem a boltokat, mert össze-vissza írták az infókat.

    Ráadásul az a vicc, hogy a bolti eladók több mint 90 százalékának lövése nincs arról a két szóról, hogy komponens és kompozit. Szóval kiforgattam egy csomó polcon lévő TV -t. :D

    Aztán végülis úgy voltam vele, hogy új TV -nél egyszerűen nem éri meg kompromisszumot kötni. Egyrészt más jellegű tartalomfogyasztás kárára menne. Másrészt meg árban nem éri meg, ha tényleg szeretnék mellette minőségibb megjelenítőt is, meg egyéb fontosabb paramétert.

    Tehát vagy marad az, hogy HDMI -n megoldom a dolgot. Vagy nézek használtan egy jó minőségű 80 cm körüli TV -t, amin van komponens, kompozit és HDMI is. Mivel több korábbi konzolról van szó. PS2, Xbox Classic, Xbox 360. Utóbbi gyárilag HDMI -vel összeköthető.

    Több próbálkozás után úgy érzem retróra 80 cm körül van az ideális méret. Már a távolság miatt is.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák