-
IT café
A PlayStation-t a Sony 1994-ben mutatta be, és hatalmas sikert aratott a géppel, több mint 100 millió gépet adtak el. A fő ficsőr az a CD-k használata volt. Akkoriban a fő adathordozó a ROM-kazetta volt, amibe a Nintendo 64-nek bele is tört a foga. Sok modellfrissítésen esett át, az első gépeknek az FMV videókkal voltak bajai. Képkockakihagyással, és akadozva való lejátszása az olvasóegység kopása miatt. (amit később orvosoltak SCPH-5500-tól felfele). Emellett túlmelegedési bajai is voltak.amit később orvosoltak (SCPH-5500-tól felfele).
Új hozzászólás Aktív témák
-
k.
őstag
Volt pisztolyom is, de azt eladtam régebben. Megjegyzem a Sony maga sosem gyártott pisztolyt. Ha konkrétan azt is a csomagba raktam volna, akkor járt volna hozzá még 2 namco irányitó is, mert akkor Sony&Namco pack lett volna
Ez a 2. szürke ps1em. Az elsőt kaptam, és ahhoz akartam donornak venni egyet. Hát ezt megvettem, és jobb állapotban volt mint az eredeti. Azt eladtam, a stukival együtt -
elistvan
őstag
Csak jó tanácsként (nem izélgetés): Jók cuccok, de a silány angolból egyből kiszúrják, hogy magyar vagy. Arra a leírásra még gyúrjál egy cseppet. Egyes többes szám. Múlt-jelen össze vissza. Ajánlom a zsibvásárt. Magyar oldal és nincs jutalék. Nem veszthetsz semmit.
[ Szerkesztve ]
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
doc
nagyúr
válasz elistvan #1359 üzenetére
es az miert baj hogy magyar? aki megveszi a cuccot, azt baromira nem erdekli, hogy milyen nyelven szidta az elozo gazdaja mikor nem sikerult otodszorre sem teljesiteni a palyat
tenyleg eleg docogos az angol, de a lenyeg ertheto
a zsibvasarnak meg plusz egy[ Szerkesztve ]
-
adams55
tag
Üdv Emberek!
Újonc vagyok. Kérdeznék pár dolgot, ami érdekelne a PS2-vel kapcsolatban.
Van egy ntsc-s PS2-m Japánból. Teljesen eredeti, nem chippelt.
Amikor megkaptam, kaptam hozzá egy USB Driver nevezetű cd-t, amivel be tudom olvastatni a játékokat, amiket kaptam hozzá (kb 30 db cd). Az usb-s lemezen lévő program neve amikor betölt, valami action replay program. Elég hülye inditása van a ps-nek, hogy bevegye az olvasó a másolt lemezeket, amiket kaptam hozzá.
Nem is ez a lényeg, hanem hogy szereztem eredeti játékot. Igaz, mind dvd-s game. Nem akarja elinditani őket. Olvastam , hogy fej hibás a ps-em "megszokta a cd-t". Biztos ez? Minden játékot olvas, amit eredetileg kaptam hozzá még anno. CD-sek mind. Olvastam azt is, hogy meg lehet takaritani a fejegységet. Hogy kell szétszedni egy ps2-t? Cd-s játékot szerintetek vinne? Kérlek titeket, segitsetek.
Típusa a gépnek: scph-30006
Logitech Z5500-Z623 / Acer Aspire Nitro / Xiaomi Redmi Note 2/4/Mi4/Poco x3 NFC
-
-
adams55
tag
hogy állítsak a fejen?
Logitech Z5500-Z623 / Acer Aspire Nitro / Xiaomi Redmi Note 2/4/Mi4/Poco x3 NFC
-
k.
őstag
No, ennek a csomagnak annyi. Nemrég betörtek a telkünkre, elvitték a csomag nagyrészét-gép, az egér, 2 joy, link kábel és még pár stuff- plusz a kis ps1em. Szóval maradjunk annyiban, hogy műszaki cikk alig van kint. A fenti asztalt-tv dvd, hifi- pl ugy lepakolták hogy gyak üres volt...
Na mind1, csak a bizti fizessen... -
adams55
tag
Hello!
Bocsi az újabb Postolásomért, de szeretném megkérdezni, mennyi az alapértelmezett ellenállása a scph-30006R Ps2 fejegységnek. (felső/alsó) És még annyit, hogy mennyivel erősítsem, gyengítsem az ellenállását. Előre is köszönöm!Logitech Z5500-Z623 / Acer Aspire Nitro / Xiaomi Redmi Note 2/4/Mi4/Poco x3 NFC
-
doc
nagyúr
válasz adams55 #1371 üzenetére
merd ki hogy menni mielott nekiallnal, aztan szep lassan (1 vagy 2 fokonkent) tekerd a potit, ha mar 20-30 fokot tekertel, es meg mindig nem jo, az a fej alighanem kuka
de ha mar feszt allitasz, akkor nyugodtan rendelheted is az uj fejet, mert ez sokaig nem fog tartani, es garantaltan kinyirja a fejet rovid idon belul[ Szerkesztve ]
-
matthew94
csendes tag
Sziasztok! nekem az a nagy problémám h kaptam eggyik ismerőstől es ps2 fat-et (50004) és nem olvas be semmillyen cd/dvd az eredetit se remélem tudtok segiteni köszönöm előre is Máté
-
Compaku
tag
Hallo
Valaki megtudná nekem mondani hogy PS1 kontroller használható PS2höz is?
Mert csatlakozója ugyan az.PÜ-re illik válaszolni!
-
elistvan
őstag
Tudna nekem valaki GTA hoz hasonló városban szabadon barangolható gyűjtögetős küldetéses akciójátékot mondani ps2-re? pl: a Bully szintén tőlük, de lassan végigviszem aztán kéne valami folytatás.
Minőségi angol humor magyar felirattal: http://goo.gl/5kvyBr
-
doc
nagyúr
válasz elistvan #1381 üzenetére
nem PS2, de kezikonzolon a Payback 1:1 tokeletes GTA ujrairas, eppen csak a terkepek masok
mostanaban Tourist Trophy-val jatszom, mikor megjott, 1-2 oranyi eses-keles utan elkonyveltem, hogy ezzel en sosem fogok tudni jatszani
most meg mar az a bajom, hogy tul konnyuek a versenyek nagyon jo kis jatek, de ahogy nezem, nagyon rovid lesz... -
k.
őstag
Nu, gondoltam ide is leírom:
Vettem a telekre egy FAT ps2-t. 3900as széria, vagyis orig japán
Hibátlanul működik, sosem volt még szétszedve-szétfogom sajna, belül poros-. 12k volt, megérte maximálisan. Aztán vettem hozzá egy távirányítót mert dvd filmekhez lesz főleg, ugye a telken ellopták a dvd lejátszókat, na ez oda lesz. Namost a westendben a Sony szalonban vettem hozzá álló tartót is. Gyári Sony, volt kemény 500 forint Vicces volt kicsit, épp elöttünk adtak el egy 60 colos Braviat, meg egy BD házimozi rendszert, erre odaállitottunk az 500 forintos cuccért.. A távirányítóhoz kell egy vevő-ebben nincs beépitett gyári még- azt már megrendeltem a vateráról.2k lett, nem is drága. Tudom, összesen igy már bőven egy slim árát költöttem rá, de akkoris FATet akartam, méghozzá japánt, ez pedig teljesült, így nagy az örömA hozzá kapott joy is kiválló, kicsit megkarcolták pár helyen-szerintem a bolt volt, sajna nem tárolták öket külön, hanem össze volt sok más cuccal rakva. Hangja az mint a porszívó, de nem zavar, jó látni, hogy mikor fekszem és nézem a filmet, valami legalább dolgozik
No egy kép róla:
A képen a szintén aznap vett új Sony egerem is tartózkodik 18k nem is volt nagyon vészes érte, gyönyörű, és kényelmes -
joey0235
aktív tag
Sziasztok nem rég vettem egy ps2-t és neten olvastam softmod kártyárol és azt szeretném kérdezni hogy ez milenne olyan mint a csipelés vagy mire való?
előre is köszönöm!Üdv,
Joey... No sacrifice, No victory ...
-
titi01
csendes tag
Sziasztok.
Most vettem PS2 rácsatlakoztattam az LCD tévémre és fekete fehér minden
Légyszi segítsetek mi a gond?
Előrre is köszi. -
joey0235
aktív tag
egy ps2 csippelés menyibe kerül?
... No sacrifice, No victory ...
-
xxman
senior tag
üdv!
a PS2 csippelése tényleg vesz a konzol élettartalmából (olvasó fej hiba ilyeneket hallottam stb) és hogy milyen játékot tudtok javasolni (FPS stílusú) ill. hol tudnám a legolcsóbban beszerezni.[ Szerkesztve ]
I just wanna have some fun.
-
joey0235
aktív tag
énis azt hallotam hogy a csippeléstől tönkre mehet a ps2 ezért nem nagyon akarom ki csippelni de a játékok elég drágák hozzá!
... No sacrifice, No victory ...
-
simplicity
csendes tag
Hali!
Most vennék egy ps2-t, de azt nem tudom mennek-e chippelés nélkül ps1-es másolt játékok.[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
válasz simplicity #1395 üzenetére
nyilvan nem
-
ldave
félisten
válasz joey0235 #1394 üzenetére
Hát nem tudom neked mi számít drágának, a PS2 manapság az egyik legolcsóbb konzol, szinte minden játékhoz hozzá lehet férni 1000-4000 Ft között használtan, akár még külföldről rendelve is, sőt sok esetben az a legolcsóbb megoldás. Ha ennyit se akar rászánni az ember egy játékra, akkor meg tökmindegy úgyis...
A Slime draws near! Command?
-
simplicity
csendes tag
Nekem kb. 8 vagy nemtom mennyi éves a ps2-m, vettem hozzá játékokat, minden ok, erre tönkremegy
Épp ezért szeretnék újat venni.27.000Ft-ért megéri? Ha nem akkor hol vegyem
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest