-
IT café
Gyakori kérdések, téma összefoglaló és alkalmazás ajánló
Új hozzászólás Aktív témák
-
n_gy_k
aktív tag
Hali
Milyen billentyűkombinációval tudom visszahúzni a CD tálcát. Kinyitni oké, megnyomom a gombot, de vissza nem tudom csak úgy, ha visszanyomom, ami gondolom nem tesz neki olyan jót. PowerMac G4-es gépről van szó.
Kösz -
DroneZ^
őstag
US billentyűs macbookon valami progival vagy trükkel ellehet érni hogy legyen í meg nulla gomb is egyszerre?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
-
DroneZ^
őstag
van egy macbook late 2009/2010 (legújabb) verzióm, és sehogy sem birom win alatt működésre birni a WLAN-t. minden más megy.. ismeretlen hálozati kártyának jelzi. windows 7 64bit az OS-em. valaki tipp?
“Audiophiles don’t use their equipment to listen to your music - they use your music to listen to their equipment.”
-
-
DroneZ^
őstag
na már csak windows 7 64bit-en kellene feltelepiteni a Broadcom BCM43xx wireless kártyát.. de nemtalálok semmit
-
DroneZ^
őstag
wikidrivers.com-ról letöltöttem a 2. legujabb drivert, mert az 1. legujabb nemvolt jó
csak ott volt fenn driver hozzá
de azt is hiába telepitettem, felkellett manuálisan eröltetni
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Miért van az hogy macbook-ra minidisplayport-ra átalakitoval rákötök egy DVI-os LCD monitort, és folyton megszakad a kép, elmegy a kép kb 5 percenként egy pillanatra és visszajön. nagyon idegesítő... de ez miért van?
igazából változó időközönként szakad meg, valamikor 5 valamikor 15 percig is kibirja.. valamikor csak villan egy kásás rész a kijelzőn, kb az alsó egyharmada a képnek, a többi része jó marad.
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
válasz Nyugdíjas #5265 üzenetére
nem gyári. de nem rossz. most egyenes pózban raktam be a kábelt, és nem szakadt meg. a kábelt apám lemérte müszerrel és jo volt. amugy ugyanolyan a kábel mint az apple, csak az alma logo nincs rajta. itt vettem ph-n
lehet ez a kis minidisplayport dugó nem valami stabil ha a saját súlyával lóg, már nem érintkezik teljesen. ( amugy anyám 1el régebbi macbookján a GYÁRI apple mini dvi sem pattan be stabilabban... )
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz DroneZ^ #5266 üzenetére
Én nem mondom, hogy az a rossz. Kollégám is vett ilyet a ph!-n, és neki sem teljesen 100as a dolog, csak ezért gyankodtam erre. De lehet azóta már nla is kiderült, hogy valami más a gebasz.
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
DroneZ^
őstag
hát ezt nemhiszem el. megint megszakadt kb 2 óra után
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz DroneZ^ #5271 üzenetére
Azt tudom, hogy Matroxos miniDP-DP átalakítóval nekem semmi gondom, pedig ez aztán nincsen sehogyan se benyomkodva. Meg van hajtogatva, gyötörve rendesen
SZóval ha DP-s a monitor, akkor én nem tökölnék tovább.
[ Szerkesztve ]
"Két dolog fontos az életbe' nagyon. Hogy az ágyad legyen jó, meg a cipőd. Mer' vagy az egyikbe vagy, vagy a másikba."
-
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz DroneZ^ #5273 üzenetére
Olcsót nem tudok, csak olyat ami biztosan jól működik.
[ Szerkesztve ]
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz DroneZ^ #5275 üzenetére
Én nem nagyon találtam anno miniDP-DP átalakítót gyáriban. Eezek szerint mostmár van.
szerk.: Most sem találom. Te miről beszélsz enber?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
őő nemtud valaki macbookhoz valami táskát/tokot amin apple logó van? mindenáron appleös táska kellene nekem hozzá
-
DroneZ^
őstag
igazad van. csak nem mindig az ilyen bűnözőkhöz kéne igazodni, elég jólnézne ki sztem egy vékony sima egyszerű apple dizájnos táska, hatalmas alma logóval. de hát nemlehet mert megölnek érte..
régen láttam olyan 2 vállas macintosh hátizsákot, amiben volt notinak külön helye, közvetlen a hát mögött, aztán volt ilyen válaszfal, és utánna meg mindent lehetett bedobálni. bár azon is volt alma logó ha jól emlékszem. Olyat se tud senki?
[ Szerkesztve ]
-
DroneZ^
őstag
Ez is pofás, nekem a kockás bejön
-
válasz DroneZ^ #5282 üzenetére
Szerintem ha veszel egy second skin jellegű tokot (vékony jól kinéző tok kipipálva), majd rárakod a géphez csomagolt Apple matricát, meg is van egyszerűen
varsam: Smultron? Mondjuk úgy tűnik, hogy az eredeti fejlesztője feladta a harcot, de van neki egy forkja, a Fraise, ami elvileg mégjobb sok szempontból.
Én egyébként XCode-ot használok ilyesmire
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
DroneZ^
őstag
Amúgy ha 1oo%-ra feltöltődött a noti, és már zölden világit a tápcsati, akkor csak tápról kapja az áramot, vagy folyamatosan aksin keresztül?
Gyakran használom asztalnál a notit, tartósabb ideig. Meglehet oldani valahogy, hogy az aksit kerülje ki és csak a tápról menjen, hogy ne használjam el az aksit feleslegesen? Unibody-m van
-
DroneZ^
őstag
Folyton nem megy a hangkártya macbookon windows alatt. Mikor felrakom, utánna azonnal szól, de amint újrainditom a gépet, az eszközkezelöben ilyen kis sárga háromszög a közepén felkiátójellel jelenik meg a hardver neve: " Cirrus Logic CS4206A (AB 01) ".
Ilyet még életemben nemláttam. Működik a driver de reset után meg kihal.Hibakód: 10. Az eszköz nem inditható el.
0. hely (Belső High Definition Audio-busz) - > Mindig ezt a HDA-t erölteti a windows, nemtudom miért, pedig ez nem Realtek. Eltávolitom, ujrarakom, megint van hang. Ujrainditom és eltávolitás után folyton High Definition Audioként telepiti, működöképesnek érzékeli, de viszont azzal a driverrel nem szól.
-
DroneZ^
őstag
nocsak, jolett tényleg. de a vicces az h win7 64bit-en hiába raktad fel a 3.1-es frissitést, akkoris xar maradt
mellesleg, az aláirásombol ezen a 32bites winen nemlátszik az alma jel, de miért? valami hülye kis ikon van helyette amit nemtudok értelmezni
[ Szerkesztve ]
-
válasz DroneZ^ #5298 üzenetére
Érdekesmód nekem minden megy az update óta 64-bites Win7-en is. Biztos, hogy az ahhoz való update-et szedted le?
Az almajel meg gondolom hiányzik a betűtípusból, nem tudom mit lehet vele tenni.
Gyanítom egy négyzetet látsz négy számjeggyel - hiányzó Unicode karakter...[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RGB Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 480GB SSD
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 12700KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- HP Elitedesk 800 G4 mini PC , i5 8500 , 8GB DDR4 , 256GB m.2
- Apple iMac - 22" 4K Retina (2019) DCI-P3 Intel 8gen, 8 / 256 SSD, RADEON 555X 2GB // +SZLA +GARANCIA
- Kezdő GAMER PC! i3-9100F / GTX 1660 Ti / 16GB DDR4 / 250GB SSD / 450w!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest